Nobilis Tilia Aknégel 50 ml

Nobilis Tilia Aknégel 50 ml

(5 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký Aknégel napomáhá hojení a regeneraci mastné aknózní pokožky. Díky vyváženému obsahu esenciálních olejů působí antibakteriálně a chrání pokožku před podrážděním a vznikem nových zánětů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký Aknégel Nobilis Tilia aktivně napomáhá hojení a regeneraci mastné aknózní pokožky. Díky vyváženému obsahu esenciálních olejů chrání gel pokožku před podrážděním a vznikem nových zánětů.

Aknégel stabilizuje funkci mazových žláz, pokožku zmatňuje a dodává jí pružnost, Navíc díky obsahu esenciálních olejů je pokožka posílena a ochráněna před nepříznivými vnějšími vlivy.

Obsažené oleje z tea tree či borovice mají antibakteriální účinky, napomáhají regeneraci pokožky, a tím pádem urychlují hojení akné a pupínků.

Lehký gel pro aknózní pleť

Pokožka, jenž je náchylná ke vzniku akné a nedokonalostí má svoje specifické potřeby. Nejen mladou pleť trápí ucpávání pórů a vznik pupínků, s podobnými příznaky se můžete setkat v jakémkoliv věku. Taková pleť je velice citlivá na vnější vlivy a snadno vstřebává nečistoty z okolního prostředí, které přispívají k ucpávání jejích pórů.

Tea tree

Pečuje, ale nezatíží

Tento přírodní gel proti akné bere na vědomí specifika aknózní pokožky a díky své jemné struktuře lehkého gelu pleť nezatěžuje. Snadno a rovnoměrně se roztírá a rychle se vstřebává. Používejte jej ráno i večer po vyčištění pleti. Gel lze aplikovat také pod make-up. Lehký gel nevytváří neprostupný nános a nechává pleť volně dýchat.

Antibakteriální účinky

Aknégel Nobilis Tilia má díky borovicovému a tea tree oleji přirozeně antibakteriální složení, které brání množení mikroorganismů, jenž způsobují akné. Jemně dezinfikuje pokožku a zanechává ji dokonale čistou. Obsahuje vyváženou směs přírodních esenciálních olejů, které bojují proti vzniku nedokonalostí a jsou skvělou prevencí proti akné. Gel můžete libovolně kombinovat s vaším oblíbeným  denním a nočním krémem.

Podpora regenerace

Aknégel nejen působí proti vzniku nových pupínků, ale také zklidňuje ty již stávající. Zmírňuje podráždění a zarudnutí pleti, a tím i pomáhá pupínky opticky zmenšovat. Zároveň posiluje přirozenou regenerační schopnost pokožky a urychluje hojení. Dlouhodobě chrání pleť před nepříznivými vnějšími vlivy a zanechává ji dokonale matnou a pružnou.

Použití: Malé množství gelu aplikujte ráno i večer lokálně na ložiska akné a pupínků.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte Aknégel v kombinaci s jílovou maskou.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Je libo babské ucho? Nebo snad raději šalvěj?

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Opravdu pomáhá / Jana 5. 6. 2017 09:33

Pleť krásně okamžitě zklidní - to využívám i vícekrát za den, když se přistihnu, že jsem si pupínky "rozškrábala". Má obrovskou výhodu, že na pleti vůbec není vidět, takže v klidu nanáším i přes den přes lehký makeup (bb-cream). Teď ho mám tři týdny a pleť se hodně zlepšila. Jako prevence vzniku akné mi tento gel ale nestačil, spíš krásně zklidní a hojí to, co se objeví. Minulý týden jsem si od Nobilis Tilia koupila ještě sérum šalvěj a zdá se, že se mi akné už žádné neobjevuje, uvidíme, co po celém měsíci, jestli to tak opravdu bude.

Stojí za vyzkoušení / Lucie 15. 11. 2015 16:24

Konzistence je gelová, takže oproti běžným krémům si člověk musí zvykat - pleť se jím nedá příliš moc promasírovávat. Nemá zvlášť hydratační účinky, a proto bych spíše doporučila od jara do podzimu. Vůně je dost intenzivní, bylinná - někomu může vonět, jinému nikoliv. Co se týče účinků, zázrak se nekonal, ale k určitému zlepšení došlo (těžko ale říct, do jaké míry se na to ale podílely také hormonální změny).

Užasné / Linda 25. 2. 2015 08:34

Pro mne naprosto neuvěřitelná věc, nic my tak nepomohlo z bojem s pupínky jako tento gel. Nanáší se snadno, ihned se vstřebává a voní velmi příjemně, lehká gelová struktura nezatěžuje pleť. Pokud někdo svádí nekonečný boj s akné jako já, je tento výrobek pro něj jako dělaný.

VYHOZENE PENIZE / Acerola 21. 12. 2016 11:40

Zbytecne vyhozene penize, vubec nepomaha!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?