Santaverde Aloe vera šťáva perfect skin, beauty food 500 ml

Santaverde Aloe vera šťáva perfect skin, beauty food 500 ml

Značka: Santaverde
Certifikáty: FSC, BIO
Certifikát FSCCertifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zrušeno výrobcem, doprodej poslední vyrobené várky, exspirace 11/2014. 100% přírodní synergická formule pro dokonalou pleť zajišťuje Vaší pleti množství důležitých rostlinných látek. Vysoce účinné antioxidanty z modrých a červených bobulí, ovoce a semen chrání pokožku před volnými radikály, a tím podporují přirozenou ochranu pleti před předčasným stárnutím buněk a klesající pružností pokožky. Vě

Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zrušeno výrobcem, doprodej poslední vyrobené várky, exspirace 11/2014.

100% přírodní synergická formule pro dokonalou pleť zajišťuje Vaší pleti množství důležitých rostlinných látek. Vysoce účinné antioxidanty z modrých a červených bobulí, ovoce a semen chrání pokožku před volnými radikály, a tím podporují přirozenou ochranu pleti před předčasným stárnutím buněk a klesající pružností pokožky. Vědecké analýzy zabývající se dokonalou pletí prokázaly ochrannou antioxidační dávku 2500 ORAC v jedné porci šťávy Perfect skin. Jednou dávkou tak získáte 50% doporučené denní dávky ochranných antioxidantů.

Tip: Aloe vera šťávu můžete přidat do smoothie či čerstvého ovocného džusu.

Dávkování: 50 mililitrů šťávy pijte denně nejlépe na lačno před snídaní a zapijte čistou vodou. Podle potřeby můžete dávku až ztrojnásobit.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Z blogu6

Abeceda pro lepší imunitu

Jak pečovat o pokožku po opalování

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Santaverde: Jak rozpoznat přírodní a rádoby přírodní kosmetiku

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?