Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Honey 30 ml

Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Honey 30 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý make-up s olejem z kamélie, kyselinou hyaluronovou a výtažky z Aloe vera či mořských řas sjednotí odstín pleti, zakryje menší nedostatky a brání předčasnému stárnutí pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anti-age tekutý make-up Annemaie Börlind v odstínu Honey je vhodný pro světlou pleť s růžovým podtónem. Hodí se pro všechny typy pleti. Hravě s ním sjednotíte odstín pleti i zakryjete menší nedokonalosti. Make-up pokožku zároveň hydratuje a díky kyselině hyaluronové a přírodním extraktům působí proti jejímu předčasnému stárnutí.

Make-up má krásně hladkou texturu, která se snadno nanáší, sjednotí odstín pleti a zakryje drobné žilky či kruhy pod očima. Obsažená termální voda pleť během dne intenzivně hydratuje. Extrakty z mořských řas či Aloe vera na sebe váží vlhkost a udržují ji v pokožce, díky čemuž je pak pokožka během celého dne chráněna před vysušením.

Olej z kamélie je bohatý na vitaminy, minerály a skvalen, a tak vyživuje zralou pleť, vyhlazuje ji a zklidňuje. Kyselina hyaluronová vyhlazuje jemné linie v pokožce a stimuluje obnovu jejich buněk. Výtažek z plamatky přispívá k celkovému posílení a zpevnění pleti. Pleť je tak chráněna před povadlostí a předčasnou tvorbou vrásek.

Použití: Malé množství naneste prsty, houbičkou či štětcem na obličej ošetřený denním krémem a jemně zapracujte, abyste vytvořili rovnoměrné líčení.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

ANNEMARIE BÖRLIND ANTI-AGE TEKUTÝ MAKE-UP / Sylvie 16. 12. 2022 09:06

Úžasný make-up pro suchou pleť, hezky kryje a nevysušuje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?