Sportique Arganový olej

Argan Oil 100% Pure

Sportique Arganový olej

Argan Oil 100% Pure

(3 hodn.)
Značka: Sportique
Zboží je trvale vyřazeno.

Čistý arganový olej aktivně regeneruje pokožku obličeje i celého těla. Podporuje zdraví a pružnost všech typů pleti, obzvlášť náročné zralé.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Čistý arganový olej Sportique aktivně regeneruje pokožku obličeje i celého těla. Díky složení bohatému na množství vitaminů, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů podporuje zdraví a pružnost všech typů pleti, obzvlášť náročné zralé. Arganový olej můžete používat lokálně, například kolem očí a rtů, jako sérum pod oblíbený pleťový krém či rovnou na celý obličej.

Arganový olej v praktickém roll-onu usnadní lokální aplikaci na namáhanou pokožku obličeje i celého těla. Olej má skvělé výživné a pečující vlastnosti, uzamyká v pokožce hydrataci a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy, a tak i před známkami předčasného stárnutí. Arganový olej je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které pleť posilují, lehce tonizují a eliminují ztrátu pružnosti.

Arganový olej je díky své výživné konzistenci vhodný pro všechny typy pleti, bohatě je vyživuje, ale nezatěžuje a neucpává. Zanechává pokožku vláčnou a pružnou na dotek, zdravou a pěstěnou na pohled.

Zlato z Maroka

Arganové stromy rostou ve slunném Maroku. A v Maroku se také vyrábí arganový olej. Říká se mu marocké zlato. Snad pro tu barvu. Snad pro zázračné účinky, které má. Snad pro hustou konzistenci, jak tekuté zlato. Snad pro jeho výživné vlastnosti. Stejně jako se říká, že do zlatých šperků musíte dorůst, tak i argan oceníte, až když se konečně dostanete z puberty, a možná až ve středním věku. Arganový olej je výživný, hedvábný, vyhlazuje pleť a drobné vrásky, vyživuje a pečuje. Vlastně pečuje o všechny typy pleti, ale přeci jenom ta starší než náctiletá to ocení o kousek víc.

Čistý arganový? Zlato v koupelně!

Hlavní výhodou arganového oleje je to, že není komedogenní. Je tak vhodný i pro problematickou pleť s akné. No taky jste čekali, že až vám bude třicet, tak nějaký ten pupínek nehrozí? A nestalo se to? Pořád vás občas potrápí akné, ucpané póry, černé tečky a nedokonalá pleť. K tomu se přidaly první vrásky a stále sušší stárnoucí pleť. Jak na to? Hutné krémy na vrásky jsou moc hutné a ucpávají vám póry. Lehké krémy vhodné pro problematickou pleť vás zase vysušují a zvýrazňují vrásky. Tak pak je konečně čas sáhnout po arganovém oleji.

Arganový olej nanášejte každý večer na čistou mírně vlhkou pleť. Nebo ho smíchejte s pár kapkami vody, a poté tuto olejovou emulzi nanášejte na pleť místo nočního krému. Olej se vstřebává docela pomalu, je hutný a mastný, ale nebojte, opravdu je vhodný i pro mastnou a problematickou pleť. Pokud máte pokožku spíš suchou, tak ta už si dávno prozpěvuje blahem. Arganový olej vyživuje, spolu s vodou hydratuje, udržuje optimální hydrataci v pleti. Během noci podporuje přirozenou regeneraci a zjemňuje vrásky.

Olej a roll-on?

Však to je přeci ideální kombinace. Arganový olej si tak nanesete kamkoliv a kdykoliv. Jen malinké množství stačí namazat každý večer na pleť pro dokonalou protivráskovou a výživnou péči. Trošku roll-onem naneste do dlaní a přidejte kapku vody a můžete namazat. Během dne zase arganový olej využijete třeba jako olej na nehtová lůžka, jako univerzální balzám na suchá místa nebo jako náhradu balzámu na rty.

Použití: Malé množství oleje aplikujte ráno a/nebo večer na odlíčenou navlhčenou pokožku obličeje, lehce rozetřete a nechte vstřebat.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Wellness

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Jak pečovat o vlasy v létě?

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Péče o pleť namáhanou sluncem

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Recenze: Arganové máslo a arganový roll-on od Sportique

Recenze: Arganový olej a máslo Sportique

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?