Urtekram Balzám na rty s bambuckým máslem 4,8 g

Urtekram Balzám na rty s bambuckým máslem 4,8 g

(4 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám na rty s pečujícím bambuckým máslem a rostlinnými oleji intenzivně vyživuje jemnou pokožku rtů. Chrání ji před dehydratací i popraskáním, zanechává je vláčné a jemné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na rty Urtekram s pečujícím bambuckým máslem intenzivně vyživuje jemnou pokožku rtů, skvěle ji hydratuje a chrání před popraskáním i vznikem drobných zánětů. Složení plné pečujících olejů a másel rty skvěle vyživuje a současně dodává látky potřebné pro zdraví pokožky.

Základ balzámu tvoří kombinace olivového oleje, kakaového a bambuckého másla a karnaubského vosku. Tyto látky vytvoří na rtech lehký ochranný film, který rty brání nejenom před dehydratací a popraskáním, ale také nepříznivými vnějšími vlivy, jako je mráz či prudký vítr. Navíc jsou rostlinné pečující látky bohaté na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které jemnou pokožku rtů skvěle regenerují a chrání v jednom kroku.

Balzám obsahuje množství vitaminu E, antioxidantu, který pokožku aktivně zjemňuje, posiluje a chrání před stárnutím. Jedinečná kombinace pečujících rostlinných látek dodává suchým rtům potřebnou výživu i hydrataci a chrání je před popraskáním.

Pro nejsladší polibky

Věděli jste, že pokožka rtů je nejtenčí na celém těle? Právě proto je také velice náchylná k vysušení a následnému popraskání. Balzám na rty Urtekram nabitý vyživujícími oleji a másly působí na pokožku rtů jako neviditelný ochranný závoj a dodá jí hloubkovou péči. Balzám účinně chrání rty před vysušením a díky praktické formě tyčinky jej můžete mít neustále při sobě.

Vyživující oleje

Hlavní složkou tohoto hedvábně jemného balzámu je olivový olej, který pokožku intenzivně zvláčňuje a zároveň ji zásobuje potřebnými vitaminy a antioxidanty, jež chrání proti stárnutí pokožky. Karnaubský vosk rovněž posiluje ochranné účinky balzámu a brání popraskání rtů vlivem nepříznivého počasí, změn teplot či silného větru. Balzám tak bude skvělým parťákem pro vaše rty v každém ročním období.

Hedvábně jemné rty

Bambucké a kakaové máslo mají intenzivní vyživující účinky, podporují přirozenou hydrolipidovou bariéru pokožky a uzamykají v ní vlhkost. Přírodní másla pokožku rtů zjemňují a chrání proti vysušení. Jojobový olej spolu s olejem sezamovým chrání i velmi suchou pokožku a přináší rychlou úlevu popraskaným rtům. Oleje zároveň podporují regeneraci pokožky a zanechávají rty vláčné a jemné. 

Použití: Malé množství balzámu aplikujte rovnoměrně na pokožku rtů. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Tip: Balzám je skvělým pomocníkem pro regeneraci rtů při nachlazení i pro léčbu oparů.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Péče o rty v zimě

Testování na zvířatech

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Martina 17. 7. 2018 21:12

Vyživující ale po krátké době užívání se začal Frolík.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?