Nobilis Tilia Bazalka levandulová 10 ml

Nobilis Tilia Bazalka levandulová 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej Bazalka levandulová má skvělé zklidňující a hojivé účinky. Bylinná vůně spojující tóny levandule a eukalyptu působí pozitivně při onemocnění horních cest dýchacích.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Bazalka levandulová Nobilis Tilia má skvělé zklidňující a hojivé účinky na tělo i mysl. Bylinná vůně spojující tóny levandule a eukalyptu působí pozitivně při onemocnění horních cest dýchacích, usnadňuje dýchání i vykašlávání a působí přirozeně protizánětlivě.

Levandulová bazalka harmonizuje činnost horních cest dýchacích, je vhodná při nachlazení, rýmě i astmatu, pomáhá volnému dýchání i vykašlávání. Bazalka působí pozitivně také na pokožku, harmonizuje ji, zklidňuje podráždění a hojí drobná poranění i záněty. Lehká bylinná vůně s tóny levandule, eukalyptu a geránie je vhodná i pro malé děti.

Zklidnění a regenerace

Éterický olej z levandulové bazalky Nobilis Tilia spojuje příznivé účinky obou těchto esencí a dopřeje zklidnění vašemu tělu i mysli. Levandulová bazalka má účinky na nervový systém a pomáhá při širokém spektru obtíží. Tuto esenci oceníte zejména v náročných obdobích a ve chvílích silného nervového vypětí, kdy vám pomůže rychle se zklidnit a uvolní napětí. 

Při rýmě a nachlazení

Bazalka levandulová má významné účinky rovněž na dýchací trakt. Působí podpůrně při zánětech horních cest dýchacích, které pomáhá udržet průchodné a usnadňuje dýchání. Pomáhá uvolňovat nos i vedlejší nosní dutiny, snižuje otoky sliznic a osvěžuje. Zároveň podporuje vykašlávání a je přirozeně antiseptická, takže brání množení mikroorganismů.

Péče o pokožku

Bazalka levandulová ale působí také při chronických onemocněních dýchacích cest, například při astmatu. Je velice vhodná také při použití v kosmetice, neboť zklidňuje pokožku a podporuje její přirozenou regeneraci. Navrací pleti mladistvý vzhled a brání vzniku nedokonalostí. Jemná harmonizující vůně s tóny eukalyptu, geránia a levandule pak revitalizuje vaši mysl.

Tajemství aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Není vhodný pro těhotné, kojící ženy, děti do deseti let věku. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Aromaterapie

Aromaterapeutické účinky: astma, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, stres a úzkost, žaludeční problémy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Bazalka - vznešená královna mezi bylinami

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje na problémy se zády

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak vyrobit: Domácí limonády

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Levandule - fialový zázrak z Provence

Není bazalka jako bazalka

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?