WHAMISA BIO Pleťové Lotion Original 150 ml

WHAMISA BIO Pleťové Lotion Original 150 ml

Značka: WHAMISA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pleťové mléko v BIO kvalitě má lehoučkou konzistenci a texturu, hodí se pro letní měsíce a také pro nošení pod rouškou. Je vhodné zejména pro smíšenou a normální pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BIO Pleťové Lotion Original od značky Whamisa je vhodné zejména pro normální a smíšenou pleť, ale i pro přecitlivělou a problematickou se sklonem k ucpávání pórů a vzniku zánětlivých projevů na pleti. Lotion je možné smíchat s kapkou WHAMISA Pleťového oleje k ještě intenzivnější výživě.

Pleťové mléko s lehkou konzistencí obsahuje jako hlavní složku aloe vera extrakt, který významně hydratuje, zklidňuje a regeneruje. Podobné hydratační účinky má i obsažená rýže setá, rozchodnice růžová a kyselina hyaluronová. Olivový a meruňkový olej, bambucké máslo a máslo murumuru vyvažují uzavírají v pleti vlhkost i a hloubkově vyživují.

Touleň a pačule vykazují protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti. Pleť zklidní a reparují. Obsažený glukonolakton má silné antioxidační vlastnosti. Zachytává volné radikály a tím chrání pleť před tvorbou vrásek. Navíc uvolňuje ucpané póry.

Olej ze semen čajovníku má antioxidační vlastnosti, které zpomalují proces stárnutí.

Kořen lékořice, pivoňka a pomeranč pleť projasní a zklidní.

 

Pleťové lotion original 

- vhodné pro smíšenou, normální i přecitlivělou pokožku

- hydratuje, působí protizánětlivě

- skvělá volba pod roušku

- anti-aging vlastnosti

- uvolňuje póry

- antibakteriální vlastnosti

- extra výživa a regenerace

Použití: Po dvoufázovém vyčištění, aktivaci Tonikem Whamisa, naneste Lotion na obličej, krk a dekolt. Používejte 2x denně, ráno i večer. Před prvním použitím odstraňte z lahvičky bílou záslepku. Pokud chcete využívat i dávkovač, který je součástí balení, odstraňte i druhou část uzávěru hrdla, ta je průhledná.

Tip: Díky použití přírodních látek, které udržují vyváženou konzistenci přípravku, může Lotion po nanesení lehce pěnit a zanechat bílou stopu. Nelekejte se. Je to žádoucí. Za chvilku se vše vstřebá a zároveň se díky tomuto jevu lépe vstřebají i další účinné složky. Nezanechává mastný film. Součástí balení je dávkovač.

Luxusní korejská značka WHAMISA vyrábí produkty s patentovanou fermentací a bez přidané vody. Díky patentované fermentaci je mnohonásobně znásobena účinnost výrobků a zaručen okamžitý viditelný efekt po aplikaci. Fermentací se také snižuje riziko vzniku alergických reakcí na přírodní složky, proto je kosmetika vhodná pro alergiky a osoby s přecitlivělou pletí. Kosmetika WHAMISA má tyto certifikáty: EWG, BDIH, VEGAN, Original Excellent Dermatest.

Produktové řady: Whamisa Organic Flowers

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, dehydratovaná, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: ENSkorea co., Ltd., Pokpo-ro, Hwado-eup, Namyangju-si , Gyeonggi-do, Jižní Korea

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nejoblíbenější / Kristin 6. 9. 2021 13:39

Toto lotion jsem užívala celé jaro a léto místo hydratačního krému, prvně v malém balení, ale byla jsem z něj tak nadšená, že nyní už mám velké. Lahvička krásná, skleněná, chladící, dávkování také tak akorát. Textura lehoučká, voňavá, příjemná, složení úplně top. Nemyslím si, že by měla tato značka reálnou konkurenci, co se složení a technologie výroby týče. Do svých produktů nepřidává glycerin ani vodu, složení je nabušené pečujícími a přitom čistě přírodními kvalitními složkami. Jsem nadšená a myslím, že u této značky zůstanu. Jsem spokojená i s jejich water creamem, očním sérem, jen mi moc nesedí BB cream a opunciové sérum si také znovu nekoupím, na mě moc lepivé. Ale složení také top.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Whamisa Organic Flowers

Nenašli jste to pravé? Co tohle?