Purity Vision Bio Zlatý jojobový olej - Fair Trade 45 ml

Purity Vision Bio Zlatý jojobový olej - Fair Trade 45 ml

309
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks

Pleťový olej obsahuje 100% Fair Trade jojobový olej, který viditelně zlepšuje strukturu všech typů pleti. Intenzivně regeneruje pokožku a dlouhodobým užíváním zlepšuje její elasticitu a pevnost. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio Zlatý jojobový olej - Fair Trade od značky PURITY VISION díky obsahu biologicky cenných nenasycených mastných kyselin a vitaminu E intenzivně regeneruje pokožku a dlouhodobým užíváním zlepšuje její elasticitu a pevnost. 

Vzhledem k vysokému obsahu vitaminu E také eliminuje projevy stárnutí pleti a podporuje regeneraci buněk. Dále zklidňuje podráždění, redukuje zarudnutí a je vhodným pomocníkem při péči o pokožku s ekzémy a kožními alergiemi.

Jojobový olej  má velmi podobné vlastnosti jako přirozený kožní maz. Proto se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Nezapomeňte jej však vždy aplikovat na navlhčenou pleť. Nejlépe některou z Bio Květinových vod PURITY VISION.

Zlatý jojobový olej ocení každý typ pleti:

  • Suchou pleť dostatečně promastí, uzamkne v ní vlhkost a zabrání tak dalšímu vysušování. 
  • Citlivou pokožku zklidní a zmírní její začervenání. 
  • Mastná pleť díky němu omezí nadměrnou činnost mazových žláz. 

Jojobový olej v prvotřídní kvalitě od PURITY VISION

Kvalitní za studena lisovaný jojobový olej poznáte podle jeho zlaté barvy, kterou získává ze zlatavých semen Simondsie čínské. Pro výrobu zlaté varianty Bio Jojobového oleje PURITY VISION jsou ručně vybírána ta nejkvalitnější semena rostlin pěstovaných v izraelské poušti. 

Po sběru následuje šetrná metoda lisování za studena, která zajišťuje zachování nejvyšší možné kvality tohoto tekutého zlata a jeho mimořádně prospěšných vlastností.

Fair Trade původ

Na celém výrobním procesu se podílejí lokální farmáři a místní komunity, které podporujeme minimálně 5 % z každého prodaného výrobku označeného certifikací Fair for life. Nákupem Bio Zlatého Jojobového oleje – Fair Trade podporujete i vy komunity ze zemí, odkud olej pochází.

Použití: Odlíčení: Vmasírujte několik kapek oleje do pleti, následně mokrým a nahřátým ručníčkem či tamponkem jemně setřete nečistoty z pleti a užívejte si pocit čistoty. Hloubkové čištění: Smíchejte pár kapek Bio Zlatého Jojobového oleje s lžičkou mycího Marockého jílu – Rhassoul PURITY VISION a s troškou vody. Směs naneste na pleť, nechte 10 minut působit a poté smyjte vlažnou vodou. Péče a výživa pleti: Olej bříšky prstů jemně vklepejte do navlhčené pokožky. Bio Zlatý Jojobový olej pleť zregeneruje, harmonizuje a zabrání jejímu vysušování během dne či noci. Péče o pokožku celého těla: Použijte olej na promazávání celého těla, na relaxační masáže nebo přidejte pár kapek do koupele. Vaše pokožka bude vyživená, zregenerovaná a jemně provoněná. Pro krásné a silné vlasy: Naneste malé množství Bio Zlatého Jojobového oleje po umytí vlasů do ještě mokrých konečků, předejde tak jejich lámání a vlasy budou vyživené. Vlasům můžete také dopřát zábal, během kterého necháte olej působit 10–20 minut po celé délce vlasů. Po zábalu vlasy umyjte jemným šampónem.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?