Santaverde Čaj aloeslim s aloe vera, beauty food 50 g

Santaverde Čaj aloeslim s aloe vera, beauty food 50 g

Značka: Santaverde
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čaj z listů Aloe Vera obsahující byliny a kořeny s očistnými účinky. Jeden z prostředků jak získat krásnou, zdravou pleť a fyzickou energii je organismus zbavený škodlivých látek, které se v něm hromadí. Aloeslim pomůže Vašemu tělu při očistě od nadbytečných metabolických usazenin a velmi jemně napomáhá přírodnímu odvodnění. Listy Aloe Vera, březové listy a kopřiva přispívají k očistě organizmu. Z

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Čaj z listů Aloe Vera obsahující byliny a kořeny s očistnými účinky. Jeden z prostředků jak získat krásnou, zdravou pleť a fyzickou energii je organismus zbavený škodlivých látek, které se v něm hromadí. Aloeslim pomůže Vašemu tělu při očistě od nadbytečných metabolických usazenin a velmi jemně napomáhá přírodnímu odvodnění. Listy Aloe Vera, březové listy a kopřiva přispívají k očistě organizmu. Zelený čaj a rozmarýn revitalizují a omlazují, zatímco citronová tráva a pomerančová kůra se postarají o čerstvou, ovocnou příchuť. Doporučujeme Aloeslim používat jako podpůrnou kůru při aplikaci Aloe Vera gelu proti celulitidě, nebo jako čtyř až šestitýdenní očistnou kůru, která podpoří přirozené pročišťování organismu a vylučování toxinů.

certifikáty: FSC
vhodné pro: tělesnou očistu
konzistence: sypká
barva: zelená
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Užívejte 1-2x denně s vodou, nejlépe ráno. Nalijte horkou, ne vroucí vodu do hrnku a přidejte 1 lžičku aloeslim, nechte 5-7 minut louhovat.
Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu.
složení: březové listy*, kopřiva žahavka, citrónová tráva, listy Aloe Vera EZ (5%), zelený čaj (5%), kořen lékořice*, rozmarýn*, pomerančová kůra*
*z kontrolovaného ekologického zemědělství


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Produkty německé firmy Santaverde obsahují jako základ kultivovanou čistou Aloe Vera šťávu, která pochází z plantáží v Andalusii. Výrobky mají na trhu s přírodními produkty zcela výlučné postavení právě díky svému složení. Na místo běžné vody obsahují čistou šťávu zpracovávanou pouze ručně bez použití mechanizace z rostliny Aloe Vera. Aloe a šťávě, která se z ní získává, jsou odedávna přičítány harmonizující, protizánětlivé účinky. Šťáva z Aloe Vera tak má nejen hojivé účinky, ale obsahuje i řadu vitamínů a aktivní látku Aloeverosu. Při vnitřním užívání příznivě podporuje ozdravné procesy celého Vašeho organismu, regeneraci buněk, pomáhá obnovit síly při celkové únavě, vyčerpání a stresu. Všechny výrobky jsou výborně snášenlivé, problém představují pouze pro lidi alergické na Aloe Vera. Jedná se ocertifikovanou přírodní kosmetiku nesoucí označení BDIH. Samozřejmostí je certifikát Leaping Bunny, který zaručuje, že produkty ani jejich složky nebyly testovány na zvířatech. Kosmetika Santaverde neobsahuje minerální oleje, parabeny, látky PEG ani jiné syntetické chemické ingredience, živočišné produkty (kromě včelího medu a vosku) ani geneticky modifikované rostliny.

kontakt na výrobce:
SANTAVERDE
Gesellschaft für Naturprodukte mbH
Klärchenstraße 11
22299 Hamburg
Deutschland
www.santaverde.de


Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Z blogu3

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?