Naturalis Chlorella 250 g

Naturalis Chlorella 250 g

Naturalis Chlorella 250 g

Značka: Naturalis
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sladkovodní řasa chlorella pyrenoidosa je bohatá na vitaminy a minerály, pomáhá posilovat odolnost organismu a působí jako antioxidant.

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Chlorella Naturalis je vysoce kvalitní sladkovodní řasou, která nabízí mnoho pozitivních účinků na lidský organismus, a to díky vysokému obsahu vitaminů, minerálních látek či aminokyselin. Chlorella napomáhá celkově posilovat imunitní systém, dodává vitalitu a působí antioxidačně.

Chlorella Naturalis je pěstována v panenské přírodě na Taiwanu a následně je velmi šetrně zpracovávána. Neobsahuje žádná pojiva ani další přidané látky. Sladkovodní řasa chlorella působí nejen na přirozenou obranyschopnost organismu, ale také napomáhá posilovat jeho vitalitu. Přispívá ke správné funkci trávení, střev a jater,  pomáhá čistit organismus od škodlivých látek.

Dávkování: Užívejte 5 tablet 3x denně, zapíjejte vodou. Děti od 3 let mohou užívat 3x denně 1-3 tablety.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určený dětem do 3 let věku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Český prodejce Naturalis nabízí ve svém sortimentu oblíbené superpotraviny, které patří mezi ty nejkvalitnější na trhu. Mají výjimečné výživové vlastnosti a mohou se pyšnit výbornou vstřebatelností.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Gloobe corp. s.r.o. , Zelená 487 , 252 62, Horoměřice, Česká republika

Z blogu5

20 nejčastějších produktových otázek na prodejnách - 2. část

Co jíst, abyste měli krásné zdravé vlasy

Proč jsou superpotraviny super

Proč potřebujeme vitamíny a jak se v nich vyznat

Vyhrajte nad zimní depresí – přírodně!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?