Sportique Dárková sada s vůní levandule

Sportique Dárková sada s vůní levandule

Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada s vůní levandule je skvělým dárkem pro každou ženu. Obsahuje vše potřebné pro péči o pokožku celého těla i rukou a zároveň vás potěší lehkou vůní květin.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada s vůní levandule Sportique je skvělým dárkem pro každou ženu. Obsahuje vše potřebné pro péči o pokožku celého těla i rukou a zároveň vás potěší lehkou vůní květin.

Krém na ruce je vhodným společníkem do kabelky, pokožku rukou vyživí, zjemní, ale neumastí. Pro vydatnější výživu je tu bambucké máslo, které můžete použít lokálně na suché místa na rukou, po celém těle, ale třeba i na roztřepené vlasové konečky. Tělové mléko se vám bude hodit po koupeli, kdy pokožku krásně zjemní, vyživí a uzamkne v ní hydrataci.

Tělové produkty Sportique obsahují množství rostlinných olejů a másel, které jsou výborné pro pravidelnou péči o pokožku. Zanechají ji jemnou a vláčnou, ochráněnou před vysušením. Navíc, jemná vůně levandule vás příjemně naladí a zpříjemní vám každé použití.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Krémy na ruce

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu2

Čím potěšit své blízké? Vánočními sety!

Vykoupejte se v levanduli od hlavy až k patě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?