MÁDARA Dárkový set, Ocean love 1 ks

MÁDARA Dárkový set, Ocean love 1 ks

Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

OCEAN LOVE dárkový set obsahuje čisticí a odličovací pěnu a víceúčelový balzám pro všechny typy pokožky.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárkový set MÁDARA z limitované edice OCEAN LOVE obsahuje čisticí a odličovací pěnu a víceúčelový ultra vyživující balzám Daily Defence. Skvěle se hodí pro každý typ pleti a pokožky a díky tomu nešlápnete vedle.

Čisticí pěna MÁDARA z limitované edice OCEAN LOVE zbaví vaši pleť nečistot, make-upu a přebytečného mazu a zároveň o ni díky bio rostlinným extraktům pečuje. Pěna zaujme nejen svým přírodním, veganským a 100 % biodegradabilním složením, ale zejména tím, že její obal byl vyrobený z 6 plastových lahví vylovených z oceánuPečuje nejen o normální a mastnější pokožku, ale také o tu sušší a citlivejší. Využijete ji i při odličování citlivého očního okolí. Složení naleznete zde.

Výživný ochranný balzám MÁDARA Daily Defence intenzivně chrání namáhanou suchou a citlivou pokožku před vysušením, popraskáním a nepříznivými vnějšími vlivy. Rostlinné výtažky bohaté na vitaminy pleť i celou pokožku zjemňují a dodávají jí potřebné látky, aby byla pružná a zdravá. Napomáhá obnovit přirozenou ochrannou bariéru a zadržuje potřebnou vlhkost v pokožce. Složení naleznete zde.

Dárkový set, Ocean love obsahuje produkty:

MÁDARA Ultra vyživující balzám, Daily defence 60 ml

Ultra vyživující balzám, Daily defence 60 ml

377 Kč

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Z blogu3

Má moje kosmetická rutina co do činění s oceánem?

MÁDARA - Všechny odstíny červené

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi