Urtekram Denní krém, Severská bříza 50 ml

Urtekram Denní krém, Severská bříza 50 ml

(6 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný denní krém Severská bříza pečuje o normální až suchou pleť díky obsahu rostlinných výtažků a olejů. V pokožce uzamyká hydrataci, chrání ji před ztrátou pružnosti a známkami stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný denní krém Urtekram Severská bříza pečuje o normální až suchou pleť díky obsahu rostlinných výtažků a olejů. Pokožka je intenzivně zjemněna, posílena a současně vyživena do hloubky. Rostlinné extrakty bohaté na množství antioxidantů chrání pleť před ztrátou elasticity a známkami předčasného stárnutí.

Pečující krém v sobě spojuje hydratační a výživné bambucké máslo s jojobovým a mandlovým olejem. Všechny tyto složky obsahují množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a také antioxidantů. Obzvlášť významný je vitamin E, silný antioxidant, který chrání pokožku před působením nepříznivých vnějších vlivů a před známkami stárnutí a ztrátou elasticity.

Výtažky z břízy, kaštanu koňského a Aloe vera jsou také zdrojem antioxidantů a vitaminů, navíc pokožku lehce tonizují, dodávají jí pružnost a podporují zdravý barevný tón. Pečující krém dodává suché a normální pokožce potřebné živiny, hydratuje pokožku do hloubky a zároveň ji chrání před známkami stárnutí a vznikem vrásek.

Blaho pro sušší pleť

Denní krém Urtekram s přírodními výtažky z břízy a dalších rostlin bohatě pečuje o normální až suchou pleť. Poskytuje pleti vše, co potřebuje a dodává jí pěstěný vzhled díky kombinaci rostlinných olejů a přírodních extraktů. Krém navíc pokožku nezatěžuje, nedusí, nezpůsobuje ucpávání pórů či nadměrné maštění pokožky. Pleť bude po použití dokonale jemná, vypnutá a přímo zářící zdravím.

Přírodní péče

Denní krém Urtekram je vhodný pro každodenní použití a můžete jej aplikovat i pod make-up. Rostlinný glycerin ve spolupráci s bambuckým máslem intenzivně vyživují a zvláčňují pokožku a pomáhají vyhladit a vypnout její strukturu. Rovněž jojobový olej, jež je svým složením nejbližší přirozenému kožnímu mazu, zásobuje pokožku nenasycenými mastnými kyselinami, chrání ji proti vysušení a udržuje ji příjemně vláčnou po celý den.

Hydratace a zjemnění

Jemný mandlový olej je mimořádně vhodný pro citlivou pokožku díky svým zklidňujícím účinkům, které ještě potencuje výtažek z Aloe vera a pupalkový olej. Mandlový olej rovněž stimuluje regeneraci a obnovu pleti. Extrakt ze severské břízy zásobuje pokožku vitaminy a antioxidanty, které chrání proti poškození pokožky a jejímu stárnutí. Krém najdete v praktickém balení s pumpičkou, které zaručí hygienickou aplikaci a zabrání množení nežádoucích bakterií. 

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno na čistou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte denně.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Birch

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Březová šťáva: nápoj bohů

Bříza

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Léčivá síla stromů

Testování na zvířatech

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

hodnocení / Andrea 25. 12. 2015 18:53

Používám každý den před nanesením makeupu. Krém má být pro suchou pleť a řekla bych, že je dostačující, ale hodně suchou pleť by nejspíš nezvládl.

Doporučuji / Lucie 1. 4. 2016 10:30

Mám smíšenou pleť, místy suché šupinky a místy mastnou, sem tam s vyrážkou způsobenou hormonální nerovnováhou, takže s vhodnou kosmetikou dost bojuji. Používám v kombinaci Urtekram Severská bříza čistící mléko, pleťové tonikum a denní krém. Mléko výborně odstraní nečistoty i zbytky make-upu, tonikum pleť nevysušuje a krém je lehký, takže zbytečně nemastí a přitom hydratuje sušší místa.

/ Petra 29. 3. 2018 20:53

Koupila jsem si hned celou řadu Severská bříza (tonikum, čistící mléko a denní krém) a bohužel mě po použití pálil obličej. Nedoporučuji tedy na citlivou pleť.

Skvělý / Sabina 29. 1. 2016 21:33

Příjemný, bála jsem se vůně, ale není nijak výrazná. Vhodný i pod makeup. Ačkoliv složení na prvních dvou místech voda + glycerin není moc fajn pro dlouhodobé používání, ale pro NEnáročnou pleť to bude fajn pomocník :-)

Spokojenost / Sandra 4. 1. 2017 09:25

Na tento krém jsem opravdu byla zvědavá a musím říct, že nezklamal. Po prvním nanesení jsem úplně nadšená nebyla, jelikož jsem vždy používala kvůli suché pokožce hutnější krémy. Tento krém jsem se rozhodla vyzkoušet kvůli ceně a složení. první nanesení bylo tedy rozpačité kvůli lehoučké rychle vstřebávající se konzistenci, ale asi zhruba po týdnu bylo na kůži vidět, že opravdu funguje na suchou kůži skvěle. žádná začervenalá suchá šupinatá místa. Barevná vyrovnanost. Pod makeup taky skvělý, můžu jedině doporučit.

Doporučuji / Věra 28. 8. 2018 19:11

Vyzkoušeno spousty krémů od bio-eko značek a s tímto nejvyšší spokojenost, již u něj zůstanu. Lehká konzistence, která se skvěle vstřebá, s příjemnou jemnou vůní. Používám i pod make-up. Pleť je po něm krásně jemná a i barevně lepší. A navíc certifikát Leaping bunny - tak není co řešit. Určitě doporučuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?