La Clarée Gel na oči a rty konturovací, oliv' 15 ml

La Clarée Gel na oči a rty konturovací, oliv' 15 ml

La Clarée Gel na oči a rty konturovací, oliv' 15 ml

Značka: La Clarée
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Konturovací gel s přírodními výtažky působí příznivě na zmírnění vrásek a dalších známek stárnutí v okolí očí a rtů. Je bohatý na antioxidanty, vitaminy a minerální látky, jenž podporují přirozenou regenerační schopnost pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

La Clarée Konturovací gel na oči a rty je revoluční přípravek na bázi přírodních výtažků, jenž napomáhá zpomalovat stárnutí pleti a minimalizovat vzhled drobných vrásek a linek v okolí očí a rtů. Tato oblast je pokryta velice jemnou a citlivou kůží, která se s postupem času stává mimořádně křehkou a je první místem se zvýšenou náchylností k tvorbě vrásek.

Tento produkt má mimořádně jemnou gelovou konzistenci, která snadno přilne k pokožce a udrží ji dlouhodobě vláčnou. Konturovací gel je bohatý na rostlinné ingredience s vysokým obsahem antioxidantů, jenž chrání proti vlivu volných radikálů. Právě volné radikály jsou považovány za původce změn souvisejících se stárnutím organismu. Gel obsahuje vysoce vyživující makadamový olej a hydrolyzované pšeničné proteiny, které napomáhají regenerovat strukturu pleti.

Výtažek z mořské řasy kombu je cenným zdrojem vitaminů a minerálních látek, zatímco extrakt z protěže alpské působí protizánětlivě. Tato rostlina se tradičně vyskytuje ve vysokohorských alpských oblastech a je bohatá na množství složek, jenž zvyšují odolnost pokožky vůči nepříznivým vnějším vlivům. Díky tomuto gelu s přírodním složením bude vaše pokožka opět dokonale vyhlazená a revitalizovaná.

Použití: Každé ráno a večer naneste aplikátorem na konečky prstů malé množství gelu. Lehce vklepejte na víčko a krouživými pohyby směrem od vnitřku oka ven. Dále vetřete v okolí rtů.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Z.A. , Les Bastides Blanches , 04220, Sainte Tulle, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?