Hanoju Goji premium 100% šťáva, bio 500 ml

Hanoju Goji premium 100% šťáva, bio 500 ml

Hanoju Goji premium 100% šťáva, bio 500 ml

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šťáva z plodů kustovnice čínské je vitaminovou bombou. Kromě vitaminů v ní najdeme také řadu minerálů, karotenoidy a aminokyseliny. 

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Goji premium od Hanoju je 100% šťávou z plodů kustovnice čínské. Tyto plody jsou typické svou kyselou ovocnou chutí a jsou velmi oblíbeným doplňkem stravy. Jsou plné aminokyselin, vitaminů a minerálních látek.

Kustovnice se v asijských zemích považuje za omlazující ovoce. Její plody jsou vzhledově podobné šípku. Jejich chuť je pak méně kyselá. Šťáva od Hanoju obsahuje 100 % kustovnice. Plody goji jsou bohaté na vitaminy C, B1, B2, B6 a E, které podporují normální fungování lidského organismu. Také se v něm nachází až 18 druhů aminokyselin a na 20 důležitých stopových prvků jako zinek, selen, železo a vápník.

Vysoký obsah mikroživin kustovnici řadí mezi takzvané superpotraviny. Díky všem zmíněným výživovým odnotám je kustovnice čínská v současnosti stále vyhledávanější součástí zdravého jídelníčku. Je chutnou přísadou do obilninových kaší, müsli, jogurtů apod.

Dávkování: Dospělí užívají 30 ml šťávy 2krát denně. Děti 15-20 ml 1krát denně. Konzumujte ideálně 30 minut před jídlem.

Upozornění: Šťáva není určena pro děti do 3 let. Nepřesahujte doporučenou denní dávku. Šťáva není určena jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 8-10 dnů. Skladujte mimo dosah dětí.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu5

Adaptogeny, bezbolestné nakopnutí

Co dát veganům pod stromeček?

Kustovnice čínská - superpotravina pro zdraví a dlouhověkost

Proč jsou superpotraviny super

Tipy na zdravějšího Mikuláše

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?