Nobilis Tilia Himalájská sůl, přírodní peeling 350 g

Nobilis Tilia Himalájská sůl, přírodní peeling 350 g

Nobilis Tilia Himalájská sůl, přírodní peeling 350 g

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Himalájská sůl poskytuje šetrný peeling všem typům pleti, obrušuje suché odumřelé buňky a zároveň zlepšuje prokrvení pokožky. Pleť je jemná, získává pěstěný vzhled a sjednocenou barvu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Himalájská sůl Nobilis Tilia poskytuje šetrný peeling všem typům pleti, lehce obrušuje suché odumřelé buňky a zároveň zlepšuje prokrvení pokožky. Pleť je tak jemná, získává zdravý pěstěný vzhled a sjednocenou barvu. Solný peeling lze aplikovat na pokožku jen tak, či ho smíchat s malým množstvím hydrofilního oleje.

Solný peeling je velice šetrný k pokožce obličeje i celého těla díky jemným částečkám soli, které pleť šetrným způsobem masírují, zlepšují její prokrvení a současně odstraňují suché šupinky kůže. Pokožka se tak lépe prokrvuje, snadněji vstřebává živiny a získává zdravý vzhled.

Jemná masáž nejenže zlepšuje elasticitu pleti, ale také napomáhá vyplavování škodlivin z těla a chrání pokožku před usazováním nečistot. Pleť je tak dokonale vyčištěna do hloubky, aniž by docházelo k podráždění či dokonce přesušení, a získává zdravý vzhled a sjednocenou barvu.

Pro dokonale hebkou pokožku

Přírodní peeling Nobilis Tilia s himalájskou solí je přípravkem pro péči o pokožku nejen obličeje, ale i celého těla, který nejen pomáhá sjednotit její tón, ale zároveň výrazně zlepšuje vstřebávání dalších přípravků z péče, jako jsou séra, krémy či tělová mléka. Tento peeling důkladně odstraní z pokožky odumřelé kožní buňky, vyčistí ji do hloubky a zanechá ji prokrvenou a osvěženou.

Zjemnění a pěstěný vzhled

Peeling Nobilis Tilia obsahuje pouze čistou himalájskou sůl, proto zbytečně nezatěžuje pokožku chemikáliemi. Peeling z himalájské soli je vhodný pro všechny typy pleti včetně pokožky citlivé a náchylné k podráždění. Himalájská sůl dokonale pokožku promasíruje, prokrví ji a příznivě stimuluje lymfatický systém k odplavování škodlivin a toxinů.

Regenerace a sjednocení

Peeling je vhodné opakovat jednou až dvakrát týdně pro dokonale krásnou a hladkou pokožku. Můžete jej použít buď přímo anebo jej smíchat s libovolným hydrofilním olejem pro dostatečnou výživu a hydrataci pokožky. Pravidelný peeling významně podporuje prokrvení pokožky, a tím i urychluje její regeneraci a hojení. Díky odstranění svrchní vrstvy kožních buněk navíc dochází k lepšímu vstřebávání účinných látek z následné péče.

Použití: Malé množství soli aplikujte na navlhčenou pokožku a chvíli lehce masírujte. Poté vydatně opláchněte čistou vodou a aplikujte pečující krém.

Tip: Sůl smíchejte s oblíbeným hydrofilním olejem Nobilis Tilia a poté aplikujte na pokožku.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Aromaterapie pro těhotné

Himalájská růžová sůl

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Peelingem k nové tváři

Srovnávací recenze Čisticích pleťových mlék Martina Gebhardt

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?