Centifolia Hydratační pleťová maska 70 ml

Centifolia Hydratační pleťová maska 70 ml

418
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás

Pleťová maska intenzivně hydratuje, zklidňuje a regeneruje. Vhodná pro celou rodinu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační pleťová maska Centifolia dodává pleti intenzivní hydrataci a svěží vzhled za pouhých několik minut. Vzhledem k citlivé formulaci složení je maska vhodná pro celou rodinu, použít ji tak mohou děti od 3 let anebo i váš partner.

Obsahuje extrakt z listů stromu ginkgo biloba, který je plný flavonoidů, což je druh silných antioxidantů výrazně prospěšných pro naše zdraví. Maska je nadupaná i dalšími velmi výživnými přírodními látkami, které hydratují, zklidňují a udělají vaši pleť mimořádně spokojenou. Silnou trojicí ve složení je organické fair-traide bambucké máslo, šťáva z listů aloe vera a mandlový olej. Všechny tři složky jsou velmi známé a oblíbené právě pro své regenerační, hydratační a zklidňující vlastnosti, tvoří tak skutečně kvalitní výživný základ. Bonusem na konec je také praktická velikost balení, díky které si masku s sebou můžete vzít naprosto kamkoliv.

Použití: Na vyčištěnou, suchou pokožku obličeje a krku aplikujte lehkou vrstvu masky. Nechte ji 5 až 10 minut působit a zbytky produktu smyjte vlažnou vodou nebo setřete vatovým tamponem. Používejte jednou či dvakrát týdně. Produkt není vhodný pro děti mladší 3 let.

Centifolia je francouzská značka certifikované organické kosmetiky, která byla založena v roce 1983. Je zakladatelem konceptu botanické kosmetiky. Využívají ve svých produktech přírodní látky, které podporují zdraví a krásu pokožky.

Země původu: Francie

Výrobce: CENTIFOLIA, 49, route de Saint Clémentin , 79250 , Nueil-les-Aubiers, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?