Lavera Hydro efekt čisticí balzám 100 ml

Lavera Hydro efekt čisticí balzám 100 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký čisticí balzám s krémovou konzistencí efektivně čistí pleť, aniž by ji vysušoval, dodává jí hydrataci a posiluje její ochrannou bariéru.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Hydro efekt čisticí balzám od Lavery je vhodný pro každou pleť, která potřebuje dodat hydrataci i celkově posílit, aby byla lépe chráněná před vnějšími vlivy. Obsahuje šťávu z Aloe vera, skvalan či množství přírodních olejů. Hydro efekt balzám má jemnou krémovou konzistenci a kombinuje v sobě lehkost čisticího gelu a účinnost pleťového mléka.

Jemný čisticí balzám nezatěžuje pleť a pomáhá z ní odstraňovat jak zbytky make-upu, tak veškeré zanesené nečistoty. Lehká krémová textura se snadno nanáší a díky obsahu olivového oleje a dalších látek jemně vyčistí póry a omezí produkci mazu, aniž by narušovala kožní ochrannou bariéru.

Složení s mořskými řasami, kyselinou hyaluronovou, skvalanem či bambuckým máslem pomáhá v pleti uzamykat hydrataci, celkově ji posiluje a zvyšuje její pevnost a pružnost. Pleť tak po vyčištění zůstane krásně svěží, jemná a hebká na dotek.

Použití: Malé množství balzámu naneste na navlhčenou vyčištěnou pleť a krouživými pohyby vmasírujte. Poté pleť očistěte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Hydro Efekt

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Markéta 19. 11. 2018 22:17

Byla jsem trochu zklamaná - po použití mi pleť pne, a to mám mastnější pleť. Po pravidelném používání se to nijak nezhoršilo, ale není vhodné na moc suchou pokožku.

/ Lenka 10. 7. 2018 07:13

Perfektně vyčistí obličej bez vysušení, moc příjemný, jsem s nim po měsíci používání moc spokojená.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?