Annemarie Börlind Jemné čisticí mléko na citlivou pleť, ZZ Sensitive 150 ml

Annemarie Börlind Jemné čisticí mléko na citlivou pleť, ZZ Sensitive 150 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemné mléko s unikátním komplexem laktobacilů z pleti dokonale odstraní make-up i nečistoty, rozjasní ji a podpoří její přirozenou ochrannou bariéru.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemné čisticí mléko na citlivou pleť Annemarie Börlind dokonale čistí pleť obličeje, krku a dekoltu od make-upu a nečistot a zklidňuje ji. Obsahuje například jojobový olej, bambucké máslo, výtažek z magnolie či unikátní prebiotický a probiotický komplex, který podporuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky.

Mléko s jemnou texturou z pleti odstraní líčení i veškeré nečistoty a perfektně ji připraví na další péči. Díky unikátnímu prebiotickému a probiotickému komplexu ji zklidňuje a posiluje její přirozené ochranné funkce. Pomáhá redukovat zarudnutí, uvolňuje pocit pnutí a předchází zánětům.

Obsažená termální voda zároveň dodá pleti potřebnou vlhkost, kterou v ní pomůže udržet například bambucké máslo či jojobový olej. Ty mají zároveň skvělé vyživující vlastnosti a spolu s inulinem dodají pleti hedvábnou jemnost. Výtažek z kořene magnólie ji pak krásně rozjasní.

Použití: Malé množství mléka naneste ráno a večer na suchou pleť, krouživými pohyby jemně promasírujte a poté pečlivě omyjte teplou vodou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind ZZ Sensitive

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu4

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak přirozeně zpevnit prsa

Jak stárne Berlíňanka

Nejčastější chyby při odličování

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Pro starší a citlivou pleť - NE / Mo-nika 8. 11. 2017 00:48

Zatím mi tato řada ZZ Sensitive přišla zajímavá, ale pleťové mléko mě vůbec nenadchlo, je to mléko lepivé gelové konzistence, k produktu neexistuje na dočištění toner řady ZZ sensitive. Hodně sice čistí do hloubky (možná až moc), voní jakoby po bylinkách naložené v alkoholu, pleť po aplikaci okamžitě celá zčervenala, je podrážděná. Musela jsem pak dočistit svým obvyklým tonerem a zklidnit pleť péčí.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?