Biopurus Kmínový olej 250 ml

Biopurus Kmínový olej 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný kmínový olej je pro své posilující účinky užíván již po staletí. Olej zlepšuje imunitní systém a používá se jako podpůrný lék při mnoha onemocněních jako senná rýma, astma, nadýmání, trávící a střevní potíže. Kmínový olej je vhodný pro masáž suché citlivé pokožky, kterou chrání a regeneruje. Zevně se olej doporučuje používat i na ekzémy a jiné kožní choroby. Jelikož se jedná

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný kmínový olej je pro své posilující účinky užíván již po staletí. Olej zlepšuje imunitní systém a používá se jako podpůrný lék při mnoha onemocněních jako senná rýma, astma, nadýmání, trávící a střevní potíže.

Kmínový olej je vhodný pro masáž suché citlivé pokožky, kterou chrání a regeneruje. Zevně se olej doporučuje používat i na ekzémy a jiné kožní choroby. Jelikož se jedná o přírodní produkt, účinky se mohou individuálně lišit.

Olej má široké využití v kuchyni. Je výborný k dochucení polévek, omáček, salátů a pomazánek. Můžete ho použít k pečenému či dušenému masu místo sušeného kmínu.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?