Glyde Kondomy Ultra 10 ks

Glyde Kondomy Ultra 10 ks

(1 hodn.)
Značka: Glyde
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
266
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Kondomy Ultra mají čistě rostlinný původ bez přídavku zbytečných chemikálií, a jsou tak vhodné i pro vegany. Díky jedinečné metodě výroby jsou tenké, a přesto vás spolehlivě ochrání.

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Kondomy Glyde Ultra mají čistě rostlinný původ bez přídavku zbytečných chemikálií, nezatěžují tak naše zdraví, a jsou také vhodné i pro vegany. Při výrobě běžných kondomů se používá množství chemikálií, které mohou mít na svědomí podráždění, alergické reakce či zdravotní problémy. Běžné kondomy jsou navíc máčeny v živočišné bílkovině, kaseinu. Glyde při výrobě používá čistě rostlinné látky, takže jsou kondomy naprosto zdravotně nezávadné.

Bezbarvé kondomy Ultra jsou vyrobeny z přírodního latexu a bez přídavku zbytečných chemikálií, takže nezatěžují životní prostředí, naše zdraví a ani nezpůsobují podráždění. Díky jedinečné metodě výroby jsou kondomy tenké, a přesto vás dokáží ochránit stejně jako jiné prezervativy.

Kondomy Glyde jsou velmi jemně lubrikované silikonovým olejem, a to z důvodu zajištění sundavání ze skleněných forem při výrobě.

Tip: Kondom má velikost 53x180 mm.

Upozornění: Před použitím si pečlivě přečtěte příbalové informace. Uchovávejte v chladu a suchu. Nepoužívejte po datu expirace.

Australská firma Glyde vyrábí kondomy speciální technologií, kdy je kondom mimořádně tenký, a přesto vás dokáže spolehlivě ochránit. Navíc, na rozdíl od běžných prezervativů při výrobě nepoužívá mléčnou bílkovinu kasein, která je v tomto případě nahrazena výtažky z bodláku, takže jsou kondomy 100% veganské.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Glyde Health Pty. Ltd., POX Box 178, Ingleburn , 1890, Syndey, Austrálie

Z blogu3

Antikoncepce – Jde to i jinak

Co dát veganům pod stromeček?

Proč používat veganské kondomy Glyde

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Marie 6. 9. 2022 23:31

Na cvičení s aniballem jsou v pohodě, a to jak větším počtem kusů, tak i cenou. Bohužel při sexu je spíše na obtíž. Příliš hrubý.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?