Urtekram Krém na ruce aloe vera 75 ml

Urtekram Krém na ruce aloe vera 75 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
194
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 29. 7. u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, Karlín > 3 ks

Krém na ruce Aloe vera aktivně pečuje o suchou pokožku díky jemnému přírodnímu složení. Krém je bohatý na množství rostlinných výtažků, olejů a másel, které namáhanou pokožku rukou vyživují a zklidňují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na ruce Urtekram Aloe vera aktivně pečuje o suchou pokožku díky jemnému přírodnímu složení. Krém je bohatý na množství rostlinných výtažků, olejů a másel, které namáhanou pokožku rukou vyživují, zklidňují a chrání před popraskáním i vznikem drobných zánětů.

Základ pečujícího krému je tvořen zklidňujícími výtažky z Aloe vera. To má nejenom skvělé regenerační vlastnosti, ale také dodává pokožce potřebné živiny a uzamyká v ní hydrataci. Intenzivně tak chrání pleť před podrážděním, začervenáním i vznikem prasklinek a záděr. Složení je navíc obohaceno o hojivý protizánětlivý pupalkový olej a esenciální olej z citrusových plodů, které pokožku aktivně chrání před vznikem zánětu.

O bohatou výživu se starají pečující oleje z mandlí a jojoby v kombinaci s bambuckým máslem. Všechny tyto látky jsou bohaté na množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které pokožku vyživují do hloubky, zjemňují ji a chrání před podrážděním. Výživná kombinace rostlinných výtažků a olejů dodává namáhané pokožce tolik potřebné živiny a zároveň ji chrání před poškozením i dehydratací.

Pečujte o své ruce

Ruce jsou jednou z nejnamáhanějších částí našeho těla, přesto na ně často při péči zapomínáme. Pokožka rukou je vystavena všem nepříznivým vlivům a časté mytí jí také na kráse nepřidává. Pravidelné používání krému na ruce Urtekram s Aloe vera a dalšími přírodními výtažky pomáhá obnovit ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím zachovává hydrataci v hloubce pokožky a pečuje o její krásu, jemnost a pružnost.

Zklidnění a hydratace

Krém na ruce Urtekram s Aloe vera vás polapí nejen svou osvěžující vůní, ale především svými účinky na pokožku. Výtažek z listů Aloe vera má intenzivní hydratační účinky a okamžitě pokožku zvláčňuje. Dlouhodobě zmírňuje vysušení pokožky rukou a přináší rychlou úlevu. Aloe vera navíc zklidňuje jakékoliv podráždění, zmírňuje pnutí či zarudnutí pokožky a působí jako blahodárný balzám nejen na citlivou pleť.

Přírodní péče

Kromě Aloe vera ovšem najdete v tomto krému na ruce také řadu dalších prospěšných přírodních ingrediencí. Krém neobsahuje žádnou umělou parfemaci nebo syntetické konzervanty, parabeny či minerální olej. Jemný mandlový olej pečuje o všechny typy pokožky včetně citlivé a aktivně podporuje její regeneraci, zatímco bambucké máslo intenzivně vyživuje a zvláčňuje. Pupalkový olej zklidňuje přecitlivělou pokožku a éterický olej z citrusů osvěžuje a zároveň působí protizánětlivě. 

Použití: Malé množství krému aplikujte na čistou suchou pokožku rukou a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Dokonalá péče o ruce v zimě

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nic moc / Daniela 6. 12. 2017 00:55

Tento krém moc nedoporučuji. Je lehký a dobře se vstřebává, asi postačí člověku, který nemá s kůží nějaké problémy. Já si kvůli práci často myju ruce a stříkám na ně dezinfekci, takže je mám docela suché a zvlášť v zimě potřebovaly nějak chránit. Tento krém mi bohužel nepomáhá dát ruce do pořádku - večer namažu a přijde mi, že ráno jsou stejně suché. No, možná očekávám moc, není to nějak drahý krém, ale řekla bych, že stejnou službu udělá i nějaký levnější krém nebo mast. Vůně nic zvláštního, ale ani nic tak hrozného. Znovu už zřejmě nekoupím.

/ Štěpánka 12. 3. 2017 18:27

Tento krém mi hodně pomáhá na popraskané ruce a záděrky.

Citlivé ruce / Veronika 27. 4. 2017 09:38

Mám citlivé ruce (občas ekzémy) a krém mi přijde lehce dráždivý. Mínus je pro mne i ne úplně příjemná vůně.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?

Naposledy jste prohlíželi