Urtekram Krém na ruce kokosový 75 ml

Urtekram Krém na ruce kokosový 75 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém na ruce s lákavou kokosovou vůní dodá vašim rukám veškerou potřebnou péči, a to díky obsahu kokosového oleje či bambuckého másla. Pokožka zůstává příjemně hydratovaná a hebká.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kokosový krém na ruce Urtekram s přírodními oleji a másly či extraktem z Aloe vera v kombinaci s kyselinou hyaluronovou a vitaminem E pečuje o namáhanou pokožku rukou i nehty. Krém dodává rukám zdravý vzhled, udržuje jejich pokožku krásně hebkou a hydratovanou a zanechává ji provoněnou lákavou vůni kokosu.

Mandlový a kokosový olej v kombinaci s bambuckým máslem, kyselinou hyaluronovou a dalšími účinnými látkami dodávají namáhané pokožce vitaminy, minerály a další látky. Zajišťují tak její zdravý vzhled, aniž by zanechávaly pocit mastnoty. Pokožka je po použití krásně hebká, vláčná a chráněná před popraskáním a vysušením.

Krém se hodí i pro citlivou pokožku, jelikož kromě přírodních olejů a bambuckého másla obsahuje výtažek z listů Aloe vera, který zklidňuje podráždění, chrání pleť před začervenáním a urychluje hojení záděr. Extrakt z magnólie bohatý na antioxidanty chrání pokožku před předčasným stárnutím a působí protizánětlivě.

Voňavá péče

Urtekram krém na ruce s lahodnou kokosovou vůní vytvoří na vašich rukou neviditelný ochranný film, který pomáhá uzamykat v pokožce hydratace a udržuje vaše ruce krásné a upravené. Pravidelné používání krému na ruce Urtekram s Aloe vera, bambuckým máslem a dalšími přírodními výtažky pomáhá obnovit ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím zachovává hydrataci v hloubce pokožky a pečuje o její krásu, jemnost a pružnost.

Výživa a hydratace

Krém na ruce Urtekram omámí všechny vaše smysly díky příjemné exotické vůni kokosu, která vás přenese na letní dovolenou a jistě vám zlepší náladu kdykoliv během dne. Výtažek z listů Aloe vera má intenzivní hydratační účinky a okamžitě pokožku zvláčňuje. Dlouhodobě zmírňuje vysušení pokožky rukou a přináší rychlou úlevu. Aloe vera navíc zklidňuje jakékoliv podráždění, zmírňuje pnutí či zarudnutí pokožky a působí jako blahodárný balzám nejen na citlivou pleť.

Přírodní péče

Kromě Aloe vera ovšem najdete v tomto krému na ruce také řadu dalších prospěšných přírodních ingrediencí. Krém neobsahuje žádnou umělou parfemaci nebo syntetické konzervanty, parabeny či minerální olej. Jemný mandlový olej pečuje o všechny typy pokožky včetně citlivé a aktivně podporuje její regeneraci, zatímco bambucké máslo intenzivně vyživuje a zvláčňuje. Kokosový olej působí antibakteriálně a éterický olej z citrusů podporuje prokrvení pokožky, čímž urychluje její obnovu. 

Použití: Malé množství krému naneste na pokožku rukou a pečlivě promasírujte, aby se textura krému dobře vstřebala. Opakujte během dne dle potřeby.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Coconut

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super! / Petra 29. 3. 2018 21:14

Krásně voní, ruce jsou po něm jemné. Krásně se vstřebá a "nemastí". Když použiji krém na podrážděná, červená místa - pokožku zklidní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Coconut

Nenašli jste to pravé? Co tohle?