Inika Organic Krémový korektor, Vanilla 10 ml

Inika Organic Krémový korektor, Vanilla 10 ml

809
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Korektor s lehkou hydratační formulí pro přirozený vzhled. Vyrovnává, rozjasňuje. Vhodný i pro velmi citlivé oči.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový korektor od Inika Organic je plně krycí korektor s hydratační formulí. Rozlučte se s tmavýmy kruhy pod očima, zarudnutím nebo pigmentací s tímto přírodním korektorem. Zakryje všechny nedokonalosti, zatímco vypadá na pleti stále přirozeně. 

Hydratační formule vyživuje pokožku a zanechává ji bezchybnou a zářivou. Tento korektor se neslévá do vrásek a nevytváří nepříjemný pocit těžké sušší masky. Je lehký, neparfémovaný a zároveň účinný. Díky organickému a přírodnímu složení je vhodný pro všechny typy pleti, i zralou, suchou a citlivou.

Korektor má plné krytí a sametový finiš. Vyrovnáná tón pleti a rozjasňuje díky čistým minerálům odrážejícím světlo, které skrývají známky stárnutí a únavy.

Odstín VANILLA je určen pro světlý až středně světlý typ pleti s teplým podtónem (light to medium + warm undertone).

Obal je vyroben z ekologické rostlinné pryskyřice - cukrové třtiny. Klíčovou ingrediencí korektoru je bio aloe vera šťáva, která poskytuje hloubkovou hydrataci, zklidnění a regeneraci. Společně s avokádovým, jojobovým a kokosovým olejem, bambuckým a kakaovým máslem poskytne pleti ochranu a dostatečnou výživu.

Použití: Aplikujte prsty nebo pomocí štětce od vnitřního koutka a směrem ven ubírejte na intenzitě – největší krytí je třeba právě u koutku očí. Vhodný též k zakrytí nedokonalostí kdekoliv na obličeji.

Inika Organic přinesla revoluční změnu v oblasti přírodního organického make-upu. Má výbornou výdrž s excelentní pigmentací a plně kryje. Certifikovaná organická, veganská a Cruelty Free kosmetika Inika Organic neobsahuje žádné syntetické škodlivé složky.

Výrobce: Inika Organic, U Kanálky 1559/5 , 120 00, Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?