Benecos Krémový make-up caramel 30 ml

Benecos Krémový make-up caramel 30 ml

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní make-up pro matnou pleť. S bio jojobový olej a bio bambucké máslo zabraňují vysoušení pleti a pečují o ni. Vhodné pro vegany. Certifikováno BDIH.Obsah balení: 30 mlOdstíny: nude (nejsvětlejší), honey (střední), caramel (tmavý)Složení:AQUA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, ALCOHOL*, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII*, SILICA, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, POLYGLYCERYL-3

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Přírodní make-up pro matnou pleť. S bio jojobový olej a bio bambucké máslo zabraňují vysoušení pleti a pečují o ni. Vhodné pro vegany. Certifikováno BDIH.

Obsah balení: 30 ml

Odstíny: nude (nejsvětlejší), honey (střední), caramel (tmavý)

Složení:
AQUA, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL*, ALCOHOL*, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-5 LAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII*, SILICA, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, HYDROGENATED LECITHIN, CITRIC ACID, p-ANISIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, POLYGLYCERYL-10 LAURATE, LIMONENE, TOCOPHEROL, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, CITRAL, LINALOOL, TALC, (+/- (MAY CONTAIN) IRON OXIDES (CI 77491), (CI 77492), (CI 77499), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)) *z ekologického zemědělství

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Odstín: tmavá

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?