by mukk Lehký denní krém 30 ml

Light Day Cream

by mukk Lehký denní krém 30 ml

Light Day Cream

756
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Karlín > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Krém s lehkou texturou je určený pro denní použití na normální, smíšenou a mastnou pleť. Poskytuje postbitoickou ochranu, brání ztrátě vlhkosti a eliminuje negativní účinky modrého světla.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém Light od značky by mukk s hydratačními a harmonizačními účinky je určený pro normální, smíšenou a mastnou pleť. S přírodními bioaktivními přísadami chrání pokožku před negativními vnějšími vlivy a znečištěním. Krém zajišťuje zářivou, čistou a elastickou pleť. Krém je navíc vhodný také pro vegany. Jeho stabilitu zajišťují tzv. probiotické konzervanty.

Tato přidaná probiotická technologie umožňuje vyrábět přírodní produkty bez tradičních konzervačních látek. Receptury obsahují laktobacilový kvas, který poskytuje antibakteriální ochranu a posiluje kožní bariéru. 

Vítr, chlad, teplo, UV záření, alergeny a znečištění ovzduší - to jsou nejčastější vnější stresory, s nimiž je naše pokožka v neustálém kontaktu. Čím vyšší je expozice, tím je pokožka více dehydratovaná, tvoří se vrásky, pigmentové skvrny a pleť ztrácí svou prožnost. Proto má tento lehký denní krém 5 nezbytných vlastností pro zachování přirozené kožní bariéry a celkově zdravé pleti:

Ochrana před ztrátou vlhkosti

Kombinace přírodních osmoticky aktivních látek, červených mikrořas Kappaphycus alvarezii, rostlinného glycerinu a mořské vody udržuje vlhkost a přitahuje vodu z prostředí zpět do pokožky. Krém tak zajišťuje dlouhodobou hydrataci, posiluje lipidovou bariéru pokožky a chrání před dehydratací.

Antioxidační ochrana

Přidané antioxidanty - olej ze semínek světlice barvířské a vitamin E - vytváří kombinaci, která poskytuje pokožce ochranu před každodenními negativními vlivy prostředí.

ochrana proti negativním vlivům UV záření a modrému světlu

Pleťový krém by mukk zabraňuje díky svým aktivním látkám tvorbě vrásek. Karanja olej poskytuje ochranu proti UVB záření a modrému světlu díky své absorpční schopnosti. Výtažky z mikrořas Dunaliella salina a Haematococcus pluvialis posilují vlastní obranné mechanismy pokožky a regulují různé geny podílející se na oxidačním stresu a poskytují ochranu proti UVA.

UPOZORNĚNÍ: KRÉM NENAHRAZUJE OPALOVACÍ PŘÍPRAVKY.

ochrana proti znečištění

Hnědé řasy Undria pinnatifida vytváří ochrannou bariéru, která brání nečistotám ve vzduchu, aby se dostaly k pokožce a také posiluje přirozený antioxidační mechanismus pokožky.

postbiotická ochrana

Peptidy z fermentačních kultur probiotických bakterií - Lactobacillus a Cocos Nucifera Ferment - pomáhají udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu, podporují přežití prospěšných mikroorganismů a poskytují ochranný účinek proti škodlivým organismům.

Použití: Nanášejte denně na čistou a tonizovanou pleť.

Značka by mukk je rodinná firma, která klade důraz na spokojenost zákazníka a zároveň, aby co nejméně zatěžovala přírodu a životní prostředí. 

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: by mukk, Pargi 16, Kuressaare , 93818, Saare maakond, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Krém na léto / Laura 21. 12. 2022 13:21

Krém bych určitě doporučila na léto, na zimu je moc lehký. Obsahuje výtažky ze světlice barvířské, mandloně obecné tudíž velice lehké oleje s nízkou komedogenitou (neucpávají pory). Takže pokud máte smíšenou pleť je jak dělaný pro vás. Na suchou pleť si myslím, že je příliš lehky a bude nedostatečně hydratovat.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?