Lavera Make-up pěnový 01 slonová kost, Trend Sensitiv 15 g

Lavera Make-up pěnový 01 slonová kost, Trend Sensitiv 15 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehoučký pěnový make-up se velice snadno nanáší a roztírá. Světlý odstín dokonale sjednotí pleť a nezatíží ji. Díky arganovému oleji nevysušuje pleť a dodává jí dlouhodobý pocit komfortu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Make-up pěnový 01 slonová kost vaši pleť jemně sjednotí. Tento odstín je vhodný především pro světlou a velmi světlou pleť, a díky kvalitním přírodním ingrediencím a minerálním pigmentům ihned vyhladí její strukturu a minimalizuje viditelnost rozšířených pórů či jemných vrásek.

Pěnový make-up je skvělou variantou právě pro vás, pokud nemáte v oblibě klasické make-upy a přejete si maximálně přirozený výsledek. Pěnový make-up Lavera nezatíží pleť, nevytváří na ní viditelný nános a je skvělým přípravkem pro každodenní líčení. Jemně podtrhne vaši přirozenou krásu a sjednotí odstín a strukturu pleti.

Báječně se roztírá, jeho aplikace je rovnoměrná. Přírodní složky nevysušují a nedráždí pleť, make-up je vhodný i pro citlivou pokožku. Arganový olej pečuje o pleť a dodává jí dlouhotrvající hydrataci a pocit komfortu po celý den. Make-up tak harmonicky kombinuje optické vylepšení vzhledu pleti s pečujícími benefity. Luxusní skleněné balení se stane ozdobou vašeho toaletního stolku.

 

Sjednocená pleť

Pokud toužíte po krásné a sjednocené pleti bez kompromisů, zvolte lehký pěnový make-up Lavera, který nejen, že zakryje všechny nedokonalosti, ale zároveň má také pečující účinky a příznivý vliv na kvalitu pokožky. Pěnový make-up má jemnou našlehanou konzistenci, která se velice snadno a rovnoměrně nanáší, ať už za použití štětce, houbičky nebo prstů.

Zakrytí nedokonalostí

Make-up má střední krycí schopnost a dokáže efektivně zakrýt kruhy pod očima, drobné pupínky a celkově zdokonalit vzhled pleti. Má také opticky vyhlazující účinky a minimalizuje viditelnost vrásek. Make-up můžete snadno vrstvit a dosáhnout tak silnějšího krytí. Pěnový make-up Lavera nezatěžuje pokožku a udržuje ji komfortně svěží po celý den.

Přirozený vzhled a péče

Výhodou pěnového make-upu je jeho přirozený efekt, který jej činí na pleti takřka neviditelným. Make-up Lavera navíc o pokožku pečuje a nezatěžuje ji přemírou syntetických ingrediencí. Arganový olej a bambucké máslo mají intenzivní vyživující schopnosti a dlouhodobě zvláčňují pokožku, zatímco rostlinné výtažky jí dodávají potřebné vitaminy a stopové prvky. Odstín slonová kost je vhodný i pro velmi světlou pleť a snadno splyne s vaším tónem pokožky.

Použití: Make-up aplikujte houbičkou či štětcem a jemně zapracujte do pleti. Můžete jej i pomocí prstů lehce rozetřít a vklepat do pokožky.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: světlá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu5

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Na co se připravit s tekutým přírodním make-upem

Namalujte se s přírodou

Primer - zdokonalte svůj make-up

Přírodní krémové make-upy: odstíny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ / Karolína 21. 8. 2021 13:02

Na moji sušší pleť se spíše nehodí, po celém obličeji jdou pak výrazně vidět suchá místa a můj obličej s ním vypadá jako něco nepřirozeného a špatně “napatlaného”. Krytí taky není nic moc, je opravdu pro nenáročné. Můj obličej vypadá bohužel daleko lépe bez něj, nebo s make-upem z drogerie, který zakryl všechno a sjednotil.

Příjemný make-up / Daniela 20. 10. 2021 08:47

Krásně se s ním pracuje, hezky voní, pleť je matná, neleskne se. Ale krytí není 100%, spíše jen na sjednocení pleti nebo drobné nedokonalosti.

přijemná volba / Soso 29. 9. 2015 13:17

Make-up je příjemný, krásně voní, hezky sjednotí barvu pleti. Jen není úplně vhodný pro ženy, které mají v některých částech obličeje sušší pleť, tvoří se pak šupinky. Co je velké plus, pleť se během dne vůbec nemastí.

/ Olga 10. 3. 2018 20:01

Příjemný na pleti, byť je mastnější při nanášení, poté jakoby zaschne a není třeba (aspoň na mou suchou pleť) pudrovat. Nezakryje však nedokonalosti, spíše lehké sjednocení. Má výraznou vůni.

Skvělá volba / Monika 26. 1. 2021 11:58

Dlouho jsem hledala make-up, který bude hezký krýt a který se nebude hlavně lesknout. Právě jsem ho našla. Úžasně kryje a už není potřeba používat ani pudr. Naprosto doporučuji, jsem maximálně spokojená!

Skvělá volba / Monika 26. 1. 2021 11:58

Dlouho jsem hledala make-up, který bude hezký krýt a který se nebude hlavně lesknout. Právě jsem ho našla. Úžasně kryje a už není potřeba používat ani pudr. Naprosto doporučuji, jsem maximálně spokojená!

Perfektni / Karla 7. 12. 2020 15:03

Nejlepsi vegansky makeup, se kterym jsem se zatim setkala. Krasne voni, prijemne se roztira, kryje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?