Lavera Minerální pudrová růž 04 růžová harmonie, Trend Sensitiv 5 g

Lavera Minerální pudrová růž 04 růžová harmonie, Trend Sensitiv 5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tvářenka s kvalitními minerálními pigmenty ve svěžím výrazném růžovém odstínu s fuchsiovými tóny zvýrazní vaši tvář a díky přírodnímu složení nedráždí pleť. Vydrží v perfektním stavu po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Minerální pudrová růž 04 růžová harmonie upoutá vaši pozornost svým sytým odstínem v intenzivní růžové se svěžími fuchsiovými tóny. Tento odstín sluší především narůžovělému podtónu pleti a vypadá báječně v jarním a letním období. Můžete ji libovolně kombinovat s výraznými i neutrálními barvami rtěnek.

Nová řada dekorativní kosmetiky Lavera obsahuje množství inovovaných produktů s vylepšeným složením a uživatelsky příjemnějšími vlastnostmi. Tyto jemné pudrové tvářenky obsahují vysoké množství kvalitních minerálních pigmentů, které zaručí sytý odstín a perfektní přilnavost k pleti. Velice snadno se nanáší a její aplikace je dokonale rovnoměrná.

Díky složení s přírodními ingrediencemi tvářenka nedráždí pleť a nevysušuje, bambucké a kakaové máslo ji vyživují a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Atraktivní odstíny v růžových, fialových a béžových tónech opticky modelují tváře a dodávají tváři plasticitu. Hedvábně jemná textura nezatěžuje pokožku a skvěle podtrhne vaše každodenní líčení.

Pro zdravou barvu

Správně zvolená tvářenka je velice jednoduchým trikem, jak dodat vaší tváři svěžest. Stačí jen několik tahů a jako mávnutím kouzelného proutku zmizí z vašeho obličeje známky únavy a pokožka získá přirozeně rozzářený vzhled. Minerální pudrová růž Lavera je praktickým a nenápadným pomocníkem, který by neměl chybět ve vaší kosmetické taštičce. Díky ní totiž nejen dodáte tváři barvu, ale zároveň s ní můžete i modelovat tvar lícních kostí pro potlačení nedokonalostí a vyzdvihnutí vašich předností.

Šťavnatý vzhled

Tvářenka Lavera obsahuje minerální pigmenty, díky kterým jsou odstíny dostatečně intenzivní a nalíčení vydrží po celý den. Tvářenku velice jednoduše nanesete štětcem, její aplikace je rovnoměrná a snadno se roztírá do ztracena. Studený růžový odstín s fuchsiovými tóny dodá vaší tváři energii a bude slušet jak světlejší, tak opálené pokožce.

Složky z přírody

Minerální tvářenka Lavera má navíc i příznivý vliv na kvalitu pokožky. Nejen, že ji nezatěžuje zbytečnými syntetickými ingrediencemi, konzervanty a parabeny, ale zároveň má i pečující účinky. Bambucké máslo spolu s vzácným arganovým a velice oblíbeným kokosovým olejem zabraňují vysušování pokožky a zanechávají ji komfortně vláčnou po celý den.

Použití: Nanášejte tvářenku na vrchol lícních kostí zkoseným či kulatým štětcem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: fuchsiová, růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu4

28 důvodů, proč si koupit přírodní dekorativku

Jak na tvářenku

Namalujte se s přírodou

Recenze: Rozkvetlé tvářenky od Lavery

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?