Nobilis Tilia Druhý porodní olej 10 ml

Nobilis Tilia Druhý porodní olej 10 ml

Nobilis Tilia Druhý porodní olej 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
172
168
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Masážní olej Isis přináší podporu během druhé doby porodní, zesiluje kontrakce a napomáhá hladkému průběhu porodu. Osvědčená kombinace esenciálních olejů přispívá ke zdravému porodu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Masážní olej Nobilis Tilia Isis přináší podporu během druhé doby porodní, zesiluje kontrakce, a napomáhá tak hladkému průběhu porodu. Osvědčená kombinace esenciálních olejů a bylinek tonizuje svalstvo děložní sliznice, podporuje zdravý a klidný porod.

Masážní olej je natolik účinný díky kombinaci éterických olejů z kadidlovníku a růžového dřeva. Tyto dvě látky mají lehké sedativní účinky, harmonizují tělo i mysl a tlumí bolest. Vůně jasmínu dodává ženě pocit sebedůvěry, zatímco na tělo má tonizační účinky a připravuje dělohu na samotný porod.

Směs olejů napomáhá správnému dýchání a okysličení celého organismu, čímž eliminuje prožívání bolesti během kontrakcí. Olej Isis je vhodným pomocníkem pro hladký průběh porodu, podporuje a zesiluje kontrakce a zároveň harmonizuje a uklidňuje mysl rodičky.

Pro hladký průběh porodu

Masážní olej Isis je jako stvořený pro hladký průběh těhotenství a zejména samotného porodu. Tento masážní olej přináší oporu v náročné druhé době porodní a pomůže vám cítit se lépe. Obsahuje oleje, které podporují zdravý tonus děložního svalstva. Díky esenciálním olejům pak rovněž pečuje o vaši psychiku díky jemné zklidňující vůni.

Podpora kontrakcí

Díky tonizačním vlastnostem pomáhá masážní olej Isis stimulovat děložní kontrakce, a tím i pozitivně ovlivňuje posunování plodu porodními cestami. Ulevuje při bolestech a je skvělou podporou pro co nejsnazší a nejrychlejší průběh porodu. Zároveň pečuje o pokožku, podporuje její pružnost a pomáhá jí vyrovnat se s přirozenými změnami objemu.

Péče o psychiku

Masážní olej Isis obsahuje pouze přírodní složky a nezatěžuje vaše tělo syntetickými ingrediencemi, parfemací či konzervanty. Přírodní oleje pečují o pokožku šetrně, ale účinně a zanechávají ji dokonale jemnou. Díky éterickým olejům pak masážní olejíček pečuje také o psychiku rodičky, neboť pomáhá zmírnit nervozitu, podporuje sebedůvěru a zklidňuje mysl.

Použití: Během druhé doby porodní masírujeme ramena a šíji, oblast kolem klíčních kostí, chodidla i bříško.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Kosmetika pro těhotné

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Příprava na přirozený porod

Snadnější porod s éterickými oleji

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ anna 28. 11. 2022 17:02

Znovu bych olej nepořídila. Nijak nevoní, dá se rozhodně sehnat příjemnější alternativa za míň penež a větší balení. Za mě vyhozené peníze. Jsem sklamaná.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?