Saloos Olejový extrakt arnikový, bio 50 ml

Saloos Olejový extrakt arnikový, bio 50 ml

Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Arnikový extrakt vyniká svými hojivými účinky, zmírňuje otoky, výrony, pohmožděniny a modřiny. Pomáhá při kloubních potížích a při potížích svalů a šlach. Je vhodný pro sportovce a po fyzické námaze.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Arnikový olej Saloos je olejový extrakt, který je vhodný používat při pohmožděninách nebo kloubních potížích. Základem masážního oleje je sezamový a slunečnicový olej v bio kvalitě. Rychle se vsakují do pokožky, hydratují a podporují regeneraci pokožky. Základní masážní směs je obohacena o arnikový extrakt, který ulevuje svalům a kloubům po fyzické námaze nebo při poškození.

Arnikový extrakt vyniká svými hojivými účinky, zmírňuje otoky, výrony, pohmožděniny a modřiny. Pomáhá při kloubních potížích a při potížích svalů a šlach. Je vhodný pro sportovce, skvěle regeneruje, prokrvuje a prohřívá svalovou tkáň před i po fyzické námaze.

Masáž a uvolnění

Arnikový extrakt v oleji je přípravkem, který využijete nejen pro uvolňující masáž. Díky olejovému základu se z bylin uvolní větší množství účinných látek, které pak velice snadno pronikají do pokožky a podkožních tkání, kde působí. Olejový extrakt s arnikou je vhodný pro všechny, které trápí potíže s pohybovým aparátem, ať už jde o svalovou ztuhlost, artrózu či chronické bolesti.

Na bolavé svaly a klouby

Arnika je bylina, jež se již mnoho let používá v tradičním léčitelství na podporu zdravého fungování pohybového aparátu. Arnika vyniká svými regeneračními schopnostmi, urychluje obnovu tkání, a tím i pomáhá při dlouhodobých obtížích. Arnika pomáhá vstřebávání krve a hematomů po menších i větších úrazech, pohmožděních či podvrtnutí kloubů. 

Úleva od bolestí

Masáž s arnikovým olejem je velice vhodná zejména po větší fyzické námaze, arnikový extrakt ocení také sportovci. Arnikový olej podporuje regeneraci svalstva a šlach, pomáhá proti bolavým kloubům a uvolňuje namáhané svaly. Je skvělou prevencí proti přetažení či chronickým obtížím s klouby. Masáž s olejem posiluje prokrvení v tkáních a podporuje regeneraci.

Přírodní oleje a výtažky

Arnikový extrakt oceníte i v případě, že vás trápí chronické problémy s klouby či svalstvem, jako jsou různé svalové dysbalance, svalová ztuhlost či třeba artróza a revmatismus. Masážní olej prokrví svaly i klouby a uleví i od dlouhodobých bolestí. Kvalitní přírodní oleje, slunečnicový a sezamový, navíc pečují o pokožku, podporují její pružnost a zanechávají ji vláčnou. 

Použití: Vmasírujte do pokožky.

Skladování: Skladujte v chladu a suchu.

Upozornění: Případná sedimentace není na závadu.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Užití: vnější

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

5 přírodních látek, které vám prodlouží opálení

Arnica montana zdobí horské louky i zázračně léčí

Arnika

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Přírodní péče o poporodní poranění

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?