Florame Opalovací krém na obličej SPF 30 40 ml

Florame Opalovací krém na obličej SPF 30 40 ml

Značka: Florame
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní opalovací krém s SPF 30 obsahuje rostlinný olej Buriti, který pečuje a chrání pokožku, podporuje její regeneraci a obnovu. Krém obsahuje zinek, který je jednou z nejznámnějších minerálních složek pro opalovací krémy a poskytuje ochranný faktor proti slunci, aloe vera a směs rostlinných olejů. Opalovací krém na obličej SPF 30 Florame chrání pokožku před nežádoucími účinky slunečních paprs

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní opalovací krém s SPF 30 obsahuje rostlinný olej Buriti, který pečuje a chrání pokožku, podporuje její regeneraci a obnovu. Krém obsahuje zinek, který je jednou z nejznámnějších minerálních složek pro opalovací krémy a poskytuje ochranný faktor proti slunci, aloe vera a směs rostlinných olejů. Opalovací krém na obličej SPF 30 Florame chrání pokožku před nežádoucími účinky slunečních paprsků, je nemastný, nelepivý, snadno se roztírá a nezanechává bílé stopy. Je 100% přírodního původu a balen v recyklovatelném obalu.

SLEVA 10%, cena již po slevě.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Florame, Z.A. de la Gare , 13533, St Rémy de Provence, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?