Khadí Pleťová maska Santalové dřevo 50 g

Khadí Pleťová maska Santalové dřevo 50 g

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Santalové dřevo je v Indii tradičně používáno jako vynikající zkrášlující prostředek. Tato maska je vhodná pro všechny typy pleti, je ideální maskou pro citlivou pleť a při problémech s pigmentací. Vyrovnává drobné vrásky a pigmentové skvrny, čistí póry. Vyživující látky pronikají hluboko do pokožky, pleť je jemná, udržuje si svoji vlhkost a získává mladistvý vzhled. Pomáhá chránit pokožku proti p

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Santalové dřevo je v Indii tradičně používáno jako vynikající zkrášlující prostředek. Tato maska je vhodná pro všechny typy pleti, je ideální maskou pro citlivou pleť a při problémech s pigmentací. Vyrovnává drobné vrásky a pigmentové skvrny, čistí póry. Vyživující látky pronikají hluboko do pokožky, pleť je jemná, udržuje si svoji vlhkost a získává mladistvý vzhled. Pomáhá chránit pokožku proti poškození slunečními paprsky a představuje ideální péči při častém opalování. Díky nadměrné produkci kožního mazu se mohou tvořit široké, nevzhledné póry. Prášek ze santalového dřeva používá ajurvéda po tisíce let pro léčení pokožky, pro čištění ucpaných pórů a proti rozšířeným pórům. Khadi pleťová maska Santalové dřevo odstraňuje z pokožky nadměrný maz a nečistoty a zároveň čistí ucpané póry. Pokožka tak může znovu dýchat. Santalové dřevo zesvětluje pigmentové skvrny, jakož i skvrny vzniklé přílišným opalováním. Pokožku chladí. Mezi další účinné složky patří např. tulsi, lodhra, bawachi nebo zinek. Tato maska má antioxidační a hojivé účinky, dává pokožce jemnost. Používejte ji před a po dni stráveném na slunci, bude pleti poskytovat ochranu před poškozením vlivem slunečních paprsků. Z účinků dalších složek obsažených v této receptuře. Fullerova hlinka, kalamin a zinek čistí ucpané póry od toxinů a nečistot, zmenšují rozšířené póry. Zinek má hojivé a léčivé účinky na pleť. Lodhra má adstringentní účinky, léčí poranění a brání šíření infekcí. Neem představuje jednu z neúčinnějších bylin pro léčení jakýchkoliv kožních problémů a vyrážek, působí rovněž proti rozvoji bakterií. Pokožku detoxikuje. Obdobně tulsi je jednou z nejpoužívanějších bylin ajurvédy, má antibakteriální účinky a jedná se o silný anti-oxidant. Působí proti stárnutí pleti. Bawachi dává pleti zářivý jas. Berberis aristata eliminuje z pokožky toxiny a kafr pleť chladí. 100% přírodní složení, čistě na bázi účinných přírodních složek. Bez syntetických barviv, vůní a konzervantů.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: citlivou pleť, při problémech s pigmentací a častém opalivání
konzistence: prášek
barva: jílová
balení: kovový obal

použití: Smíchejte 1 čajovou lžičku prášku s vodou nebo s růžovou vodou Khadi, aby vznikla krémová pasta. Pokud máte suchou pokožku, můžete použít i mléko. Obdobně lze přidat trochu medu. Pastu naneste v tenké vrstvě na obličej. Masku můžete nanést i na dekolt a na další oblasti, které potřebují ošetření. Nechte působit 15 - 20 minut a poté opláchněte. Účinek masky zesílíte, pokud před aplikací masky použijete pár kapek Khadi pleťového oleje proto stárnutí anti-aging a vmasírujete jej do pokožky, dokud se nevstřebá. Khadi pleťovou masku santalové dřevo aplikujte dvakrát týdně. V letním období ji používejte před a po dni stráveném na slunci. Pomůže pokožce vytvořit si ochrannou vrstvu. Tip na použití z Indie. Tuto masku je možné použít na celé tělo. Po dni stráveném na slunci se díky ní Vaše pokožka zbaví jedovatých látek vzniklých vlivem tepla. Budete se cítit ochlazení a svěží. Tipy k použití ostatních přípravků Khadi. Khadi růžová voda, po aplikaci masky potřete obličej růžovou vodou Khadi, můžete ji použít přímo při přípravě masky, a to namísto vody, pokožce tak dodáte maximální péči. Khadi pleťové a tělové oleje santalové dřevo & mandle / anti-aging, pokud používáte tuto masku proti pigmentovým skvrnám, můžete využít i účinky zejména těchto dvou olejů.
složení: Solum fullonum (Fullerova hlinka), Santalum album (santalové dřevo), Zincum Oxydatum (oxid zinečnatý), Ocimum sanctum (tulsi), Azadirachta indica (neem), kalamin, Berberis aristata (dřišťál), Symplocos racemosa (lodhra), Psoralea corylifoliae (bawachi), esenciální olej Santalum album (santalové dřevo)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: citlivá pleť, normální pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?