Sodasan Prací prášek se změkčovadlem a bělidlem 1,2 kg

Sodasan Prací prášek se změkčovadlem a bělidlem 1,2 kg

Značka: Sodasan
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Prací prostředek, který obsahuje jak prací substanci (rostlinné BIO mýdlo), tak změkčovadlo vody (soda) a bělící prostředek šetrný k životnímu prostředí. Získává tím vysokou prací účinnost i u silně znečištěného prádla bez nutnosti přidání dalších přísad. Tento přípravek je vhodný na bílé i stálobarevné prádlo a všechny druhy vláken při teplotách od 40°C. Koncentrovaný prací prostředek Vám vystačí

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Prací prostředek, který obsahuje jak prací substanci (rostlinné BIO mýdlo), tak změkčovadlo vody (soda) a bělící prostředek šetrný k životnímu prostředí. Získává tím vysokou prací účinnost i u silně znečištěného prádla bez nutnosti přidání dalších přísad. Tento přípravek je vhodný na bílé i stálobarevné prádlo a všechny druhy vláken při teplotách od 40°C. Koncentrovaný prací prostředek Vám vystačí při středním znečištění na 22 praní. Neobsahuje suroviny petrochemického průmyslu.

certifikáty: ECOCERT, VEGAN, ECO GARANTIE
vhodné pro: bílé i stálobarevné prádlo
konzistence: prášková
barva: bílá
balení: papírový obal

použití: Tento prací prášek je vhodný pro všechny druhy vláken kromě vlny a hedvábí při teplotách nad 40°C.
složení: rostlinné mýdlo (30-50%), soda (15-30%), křemičitany (5-15%), polyasparáty (5-15%), citráty (2-5%), vonný olej s obsahem limonenu, citralu, linaloolu, citronellolu

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Německá firma Sodasan vyrábí ekologické čistící a úklidové prostředky v BIO kvalitě. Základem produktů je mýdlová báze, kde jsou používány výlučně rostlinné oleje (kokosový a palmový) z kontrolovaného biologického pěstování. Firma Sodasan podporuje sociálně ohleduplné zemědělství v zemích třetího světa tím, že rostlinné oleje jsou získávány z Fair Trade projektů. Výrobky neobsahují fosfáty ani žádné syntetické konzervanty, syntetické vonné látky ani přísady z chlorové chemie. Nejsou používány žádné přísady, které byly vyrobeny pomocí genových technologií. Nepoužívají přímé ani nepřímé testy na zvířatech. Výrobky jsou biologicky odbouratelné a neznečišťují odpadní vodu.

kontakt na výrobce:
Sodasan Wasch- und Reinigungsmittel GmbH
Rudolf-Diesel-Str. 19
26670 Uplengen
Německo
www.sodasan.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Sodasan Wasch- und Reinigungsmittel GmbH, Rudolf-Diesel-Str. 19 , 26670, Uplengen, Německo

Z blogu1

10 důvodů, proč přejít na ekodrogerii

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?