Lavera Pudr třpytivý bronzující DUO 02 sluneční polibek, Trend Sensitiv 9 g

Lavera Pudr třpytivý bronzující DUO 02 sluneční polibek, Trend Sensitiv 9 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Třpytivý bronzující pudr v odstínu Sluneční polibek dodá prozářený a opálený vzhled. Obsahuje kvalitní rostlinná másla a oleje, takže kromě dekorativní funkce nepostrádá ani pečující účinek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Třpytivý bronzující pudr DUO v odstínu Sluneční polibek Trend Sensitiv Lavera dodá pokožce dokonale prozářený a opálený vzhled. Bronzující pudr obsahuje také kvalitní rostlinná másla a oleje, takže kromě dekorativní funkce nepostrádá ani pečující účinek. Rostlinné výtažky se zase postarají o zklidnění případného podráždění.

Bronzující pudr je založen na minerální bázi. Díky tomu na pleti vydrží déle v neporušeném stavu, je odolnější vůči rozmazání i setření a zároveň nezatěžuje a neucpává pokožku. Bronzer má lehkou texturu, která na pokožce vypadá velmi přirozeně, netvoří pocit silného nánosu ani se neslévá do vrásek. Kokosový, jojobový a arganový olej spolu s bambuckým a kakaovým máslem jsou velmi bohaté na nenasycené mastné kyseliny a důležité vitaminy.

Bylinné výtažky z růžových a lipových lístků mají zklidňující účinky, extrakt z lékořice přináší chladivou úlevu. Bronzující pudr je navíc obohacen o vitaminy C a E. Ty jsou silnými antioxidanty a nejen, že přirozeně prodlužují trvanlivost výrobku, ale zároveň pleť regenerují a rozjasňují její unavený a zašedlý odstín.

Jako polibek slunečních paprsků

Nejen v zimě je naše pokožka unavená a bez života. Dodejte jí proto trochu barvy s třpytivým bronzujícím pudrem Lavera který vám pomůže zavzpomínat na slunečné dny a v několika málo okamžicích vás přenese na letní dovolenou. S bronzerem ve dvou perfektně sladěných odstínech uděláte doslova zázraky a jako mávnutím kouzelného proutku probudí vaši tvář k životu.

Líčení bez kompromisů

Třpytivý bronzující pudr Lavera je produktem dekorativní kosmetiky, který vám nejen dodá zdravou barvu, ale zároveň nezatěžuje pokožku nadbytečnými syntetickými ingrediencemi. Obsahuje kvalitní přírodní složky, které jednak zaručí bezchybné líčení a jednak mají na pokožku pečující vliv díky rostlinným extraktům, máslům a olejům.

Péče a bronz v jednom

Jojobový olej, který tvoří základ tohoto bronzujícího pudru, je velice přirozený k lidské pokožce, protože má složení nejpodobnější kožnímu mazu. Díky tomu je výbornou ingrediencí přírodní dekorativní kosmetiky, protože jí dodává lehce roztíratelnou konzistenci, ale zároveň pokožku nezatěžuje či nezpůsobuje ucpávání pórů. Tento bronzer je proto vhodný i pro problematičtější pokožku.

Zářivá pokožka

Bambucké a kakaové máslo pak pleti poskytují výživu a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům. Vitamin E brání účinkům volných radikálů a zpomaluje stárnutí pleti. Kvalitní minerální pigmenty zaručí rovnoměrné nanášení bronzeru a dlouhotrvající výsledek. Bronzer obsahuje jemné třpytivé částečky, které rozzáří vaši pokožku a dodají jí sluncem políbený vzhled.

Použití: Pomocí širokého štětce aplikujte bronzer na lícní kosti, střed nosu, čelo a spánky. Rozetřete do ztracena.

Tip: Bronzer lze v malém množství použít i na celý obličej pro přirozené zvýraznění opálení.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Pudry

Barva: béžová, hnědá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Namalujte se s přírodou

Vytvarujte si tvář bronzerem!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

2,5/5* / Blanka 2. 2. 2018 13:15

Můj první bronzer v životě, přesto jsem od něj čekala něco jiného. Barva má teplý podtón, druhá tmavší část je již dost tmavá, takže ne pro světlé typy. Bronzer není zcela matný. Pokud nemáte kvalitní štětec, při vrstvení již dělá nerovnoměrné mapy. Nejhůře však hodnotím to, že se mi po krátké době rozpadá - odpadávají velké kusy z pánvičky.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?