Weleda Pupalkový revitalizační krém na ruce 50 ml

Weleda Pupalkový revitalizační krém na ruce 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Revitalizační pupalkový krém na ruce intenzivně pečuje o suchou namáhanou pokožku. Stará se o zralou pleť i o mnohem mladší pokožku často vystavovanou podráždění, dehydrataci i teplotním výkyvům.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizační pupalkový krém na ruce Weleda intenzivně pečuje o suchou namáhanou pokožku rukou. Spojení rostlinných olejů a másel se stará o zralou pleť ve věkové kategorii 55+ i o mnohem mladší pokožku často vystavovanou podráždění, dehydrataci i teplotním výkyvům. Rostlinné látky zanechávají pokožku rukou bezvadně vyživenou, hydratovanou a ochráněnou před podrážděním i známkami předčasného stárnutí.

Pupalkový krém v sobě spojuje sezamový, slunečnicový a pupalkový olej, které v kombinaci s bambuckým máslem zanechávají dehydratovanou pokožku rukou bohatě vyživenou. Tyto rostlinné složky jsou plné nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, pokožku posilují, zanechávají ji pružnou a vláčnou.

Revitalizační krém je navíc obohacen o extrakty z prosa a proskurníku, které pokožce poskytují zklidnění a ochranu před podrážděním. Lehký krém se do pleti snadno vstřebá, aniž by zanechal nepříjemný ulepený pocit. Přesto poskytne rukám bohatou péči, která je ochrání před ztrátou pružnosti, dehydratací i vznikem suchých šupinek a záděr.

Pro krásné ruce

Krém na ruce Weleda s přírodními výtažky pečuje o pokožku rukou, dodává jí dostatečnou výživu a chrání ruce před poškozením. Právě pokožka rukou je nejvíce vystavována vlivům vnějšího prostředí a namáhá ji také časté mytí, které ji může vysušovat. Právě krém na ruce Weleda pomáhá obnovovat ochrannou kožní bariéru a udržuje ruce komfortně hydratované.

Příjemná krémová konzistence

Krém na ruce Weleda je dostatečně výživný na to, aby efektivně bránil vysušování pokožky, zároveň ale vaše ruce nezamastí ani nezpůsobí ulepený pocit. Jeho konzistence je velice příjemná, krém se dobře roztírá a rychle vstřebává, je tedy vhodný i pro použití během dne. Je vhodný nejen na pokožku rukou, ale i na nehty a jejich okolí.

Přírodní péče

Revitalizační krém na ruce Weleda obsahuje vyváženou směs rostlinných olejů, másel a dalších bylinných výtažků, které o pokožku rukou do hloubky pečují a nezatěžují ji syntetickými složkami. Sezamový olej spolu s vyživujícím bambuckým máslem podporují hydrataci pokožky, vyhlazují ji a udržují ruce doslova jako v bavlnce. 

Jemná vůně

Slunečnicový olej spolu s glycerinem pak pomáhají obnovit ochrannou hydrolipidovou vrstvu pokožky, která chrání před vysušením či podrážděním. Pupalkový olej pak má významné zklidňující účinky a podporuje regeneraci a hojení pokožky. Krém je tak vhodný i pro citlivou pokožku rukou či pro ruce velmi namáhané.

Použití: Malé množství krému aplikujte na suchou čistou pokožku rukou a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby kdykoliv během dne.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Nachtkerze

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Péče o pleť v jistém věku

Recenze: Krémy na ruce Weleda

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Weleda pupalková řada

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Bomba / Sandra 7. 8. 2017 17:23

Je to skvělý výrobek. suchá kůže je pryč. Okamžitě ustoupilo pnutí kůže

Pupalkový krém na ruky / ErikaT. 7. 3. 2016 09:12

Prípravok obsahuje výťažok z pupalky. Tento vzácny olej sa už roky využíva na pravidelné používanie pri zrelej, suchej pokožke, ale aj na liečbu ekzémov a kožných problémov. Pupalkový olej bojuje tiež proti farebným zmenám pokožky rúk - stareckým škvrnám, vráskam iným nedokonalostiam. Je skvelý, vrelo odporúčam.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?