MÁDARA Rozjasňující peelingová maska s AHA kyselinami 12,5 ml

MÁDARA Rozjasňující peelingová maska s AHA kyselinami 12,5 ml

MÁDARA Rozjasňující peelingová maska s AHA kyselinami 12,5 ml

(1 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Zboží je trvale vyřazeno.

Rozjasňující peelingová maska dodává všem typům pleti zdravý pěstěný vzhled a sjednocenou barvu. Díky ovocným AHA kyselinám je pokožka zjemněná a prozářená.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Rozjasňující peelingová maska MÁDARA dodává všem typům pleti zdravý pěstěný vzhled a sjednocenou barvu. Díky ovocným AHA kyselinám je pokožka zjemněná, prozářená a současně jsou odstraněny suché pleťové buňky i nečistoty usazené hluboko v pórech.

Hlavní účinnou látkou peelingové masky jsou ovocné kyseliny. Ty spolehlivě a zároveň velice šetrně odstraní z pokožky odumřelé pleťové buňky, vyčistí do hloubky póry, odstraní kožní maz a projasní tón pokožky, aniž by došlo k podráždění či mechanickému poškození pleti. Maska je tak vhodná pro ošetření všech typů pleti, včetně té citlivé a jemné.

Kombinace vitaminu C, výtažků z kdoule a černého bezu lehce uvolňuje nečistoty i částečky zrohovatělé kůže, zatímco kyselina mléčná pleť zklidňuje a chrání před podrážděním. Peelingová maska s obsahem ovocných kyselin aktivně harmonizuje barevný tón pleti a dodává pokožce zdravý projasněný vzhled a je tak skvělým pomocníkem pro pravidelnou péči o mdlou povadlou pokožku bez života.

Použití: Silnější vrstvu masky aplikujte 1-2x týdně na čistou odlíčenou pokožku celého obličeje a nechte působit. Poté vydatně opláchněte čistou vodou a naneste pečující krém či olej. Normální, suchá či zralá pleť nechává masku působit 3-10 minut, zatímco mastná a smíšená 5-15 minut. Pokud byste při aplikaci cítili nepříjemné pálení, masku okamžitě smyjte.

Upozornění: Po použití masky se po dobu 1 týdne nedoporučuje dlouhodobý pobyt na přímém slunci ani opalování. Použití masky se proto v letních měsících vyvarujte, či pobývejte ve stínu a na obličej aplikujte opalovací krém.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Ostatní kategorie: Peelingy, Extra péče o pleť

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Očista dočista - pleťový peeling

Peelingem k nové tváři

Recenze: Mádara AHA maska

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Vyzkoušeli jsme: Rozjasňující peelingová maska Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nevím... / Irena 19. 4. 2016 00:41

Asi mám velmi odolnou problematickou pleť, ale nevidím na pleti žádné zvláštní efekty :). Masku jsem používala jednou týdně 5 týdnů. Pleť mi nepodráždila, ale ani bezprostředně po použití, ani zpětně po 5 týdnech nemůžu říct, že by něco dělala. Možná na mikroskopické úrovni, kterou nejsem schopná vidět :).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?