Martina Gebhardt Šalvějový krém, Salvia 15 ml

Martina Gebhardt Šalvějový krém, Salvia 15 ml

Martina Gebhardt Šalvějový krém, Salvia 15 ml

(1 hodn.)
Značka: Martina Gebhardt
Certifikáty: DEMETER
Certifikát DEMETER
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šalvějový krém s antibakteriálními bylinnými výtažky dodává mladé problematické pleti potřebné živiny a současně působí protizánětlivě a eliminuje výskyt akné i jiných nedokonalostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šalvějový pleťový krém Martina Gebhardt Salvia dodává mladé problematické pleti potřebné živiny a současně má skvělé protizánětlivé účinky a eliminuje výskyt akné i jiných nedokonalostí. Antibakteriální výtažky ze šalvěje společně s dalšími bylinkami mastnou pleť aktivně regenerují, harmonizují činnost mazových žláz a eliminují výskyt pupínků i začervenání.

Pleťový krém poskytuje mastné pokožce potřebnou výživu díky obsahu olivového oleje společně s bambuckým a kakaovým máslem. Tyto látky jsou bohaté na nenasycené mastné kyseliny a množství vitaminů, které aktivně podporují regeneraci pokožky, pleť vyživují do hloubky, chrání ji před dehydratací, a tím pádem i zvýšenou produkcí mazu.

Naopak rostlinné oleje a másla společně s léčivými výtažky ze šalvěje, meduňky, vilínu viržinského a zeleného čaje harmonizují činnost mazových žláz, zanechávají pokožku matnější a méně náchylnou k tvorbě nedokonalostí. Šalvějový krém napomáhá hojení mladé problematické pokožky, eliminuje její nadměrné maštění a zanechává pleť jemnější a čistější.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte pleťový krém v kombinaci s ostatními výrobky z produktové řady Martina Gebhardt Salvia.

Německá značka Martina Gebhardt je vysoce kvalitní biokosmetika, podporující přirozené fungování pokožky, které navrací harmonii a stabilitu. Velmi šetrné produkty s přírodními surovinami z biodynamického zemědělství mají certifikaci Demeter a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Ostatní kategorie: Pleťové krémy

Produktové řady: Martina Gebhardt Salvia

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné

Výrobce: Martina Gebhardt Naturkosmetik und Naturwaren GmbH, St. Wendelinstr. 3 , D-86935, Rott / Pessenhausen, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak stárne Berlíňanka

Kdo je Martina Gebhardt aneb Když chcete to nejlepší

Recenze: Šalvějový krém Martina Gebhardt pro nečistou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Propadák / Jana 20. 5. 2017 16:59

Na rozdíl od šalvějové masky od stejné značky je tenhle krém docela propadák. Je strašně hutný a vůbec nejde nanést na sucho. Obličej musím nejprve navlhčit a pak teprve lze krém jakž takž rozetřít a stačí ho opravdu malinké množství. Trvá strašně dlouho než se vstřebá, takže ho používám jen na noc. Vůbec si neumím představit, jak by to dopadlo, kdybych se na něj přes den snažila nanést make up. Mám smíšenou pleť s rozšířenými póry na nose, nemohu říct, že bych vysloveně trpěla na akné, ale téměř permanentně mívám jeden dva pupínky na bradě. Po tomhle krému mi vyrašily pupínky i na tvářích a tam se mi nedělaly ani v době, kdy jsem byla ještě v pubertě. Navíc mám po něm hodně zanesené póry na nose. Takže za sebe rozhodně nedoporučuji.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Martina Gebhardt Salvia

Nenašli jste to pravé? Co tohle?