Desert Essence Šampon mango 237 ml

Desert Essence Šampon mango 237 ml

(1 hodn.)
Značka: Desert Essence
Certifikáty: LEAPING BUNNY
Certifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon Mango je vhodný k péči o normální, poškozené a suché vlasy. Obsažené rostlinné výtažky šetrně odstraňují přebytečný kožní maz i nečistoty a udržují vlasy zdravé a vzdušné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon Desert Essence Mango je vhodný k péči o normální, poškozené a suché vlasy. Obsažené rostlinné výtažky šetrně odstraňují přebytečný kožní maz i nečistoty a udržují vlasy zdravé a vzdušné. Díky obsahu mangového másla jsou vlasy dokonale vyživené, zacelené, pružné a hebké na dotek.

Základ šamponu tvoří šťáva z Aloe vera, která má skvělé zklidňující a harmonizační účinky, mírní nepříjemné pnutí a svědění kůže. Aloe vera je bohaté na množství živin a minerálních látek, které udržují pokožku hlavy zdravou, hydratovanou a ochráněnou před podrážděním. Aloe v kombinaci s rostlinnými tenzidy šetrně odstraňuje nečistoty i přebytečný kožní maz a zanechává pokožku čistou, aniž by docházelo k jejímu podráždění.

Rozmarýnový extrakt spolu s extraktem z vilínu z pokožky i vlasů šetrně vymývají přebytečnou mastnotu, a zároveň pokožku hlavy zklidňují a chrání ji před nadměrným maštěním. Šampon vlasy i pokožku nejen důkladně myje a čistí, ale také v nich uzamyká hydrataci a pečuje o ně. Díky obsahu konopného, kokosového, jojobového a olivového oleje v kombinaci s bambuckým máslem jsou vlasy dokonale vyživené, pružné a zacelené. 

Použití: Malé množství šamponu naneste do vlhkých vlasů a lehkou masáží napěňte. Poté důkladně opláchněte teplou vodou. Podle potřeby postup zopakujte - při druhém mytí nechte šampon pár minut působit a až poté opláchněte.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Z blogu1

Nový rok v New Yorku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Jitka 11. 3. 2020 10:53

Desert essence má všechny šampóny skvělé. Hledala jsem dlouho, až jsem našla. Vlasy dlouhé po zadek, šampón nevysušuje, vlasy jsou pěkné a jdou dobře rozčesat.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?