Jason Tuhý deodorant pro muže 71 g

Jason Tuhý deodorant pro muže 71 g

Jason Tuhý deodorant pro muže 71 g

(2 hodn.)
Značka: Jason
Certifikáty: LEAPING BUNNY
Certifikát LEAPING BUNNY
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tuhý deodorant pro muže bez obsahu hliníkových solí nabízí účinnou ochranu před pocením a nepříjemným zápachem díky kvalitnímu složení z přírodních ingrediencí, které zaručí dlouhotrvající svěžest.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý deodorant Jason pro muže nabízí efektivní a šetrnou ochranu před pocením. Byl vyvinut především pro specifické požadavky a nároky mužské pokožky. Díky kvalitnímu složení zvládá nejen běžný den, ale i náročnější okamžiky, například v období zvýšeného stresu či v teplém počasí. Je také skvělým partnerem pro sport a tělesnou aktivitu.

Deodorant neobsahuje potenciálně škodlivé syntetické ingredience, jako jsou hliníkové soli, ftaláty či parabeny. Díky tomu je vhodný i na citlivou pokožku, kterou nedráždí a nezpůsobuje její zarudnutí. Kombinace kukuřičného škrobu se sodou bikarbonou má vysoký absorbční efekt, díky čemuž účinně vstřebává pot a udržuje vaše podpaží dlouhodobě suché.

Extrakt ze semínek grapefruitu s vysokým obsahem rostlinných enzymů napomáhá zabraňovat množení bakterií rozkládajících pot. Osvěžující šťáva z Aloe vera působí zklidňujícími a chladivými účinky a spolu s antibakteriálním výtažkem z vilínu virginského vás chrání po celý den před potem a vznikem nepříjemného zápachu.

Použití: Deodorant aplikujte nejlépe ráno po koupeli na suchou čistou pokožku podpaží.

Upozornění: Nepoužívejte bezprostředně po oholení. Neaplikujte na poraněnou pokožku!

Značka JĀSÖN nabízí své produkty již od 50. let minulého století. Ty jsou plné přírodních olejů, rostlinných másel či bylinek a poskytují pokožce kvalitní výživu v podobě vitaminů, minerálů, proteinů a dalších důležitých látek. Výrobky jsou balené do takových obalů, které co nejméně zatěžují životní prostředí.

Výrobce: Jason Natural Products Consumer Relations, 4600 Sleepytime Dr. , CO 80301 , Boulder, Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Není hliník jako hliník aneb jak si vybrat deodorant

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Zdravotní benefity grepu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nefunguje / Honza 7. 4. 2018 19:29

Bohuzel, pro me nefunguje. Po chvili jsem vzdy citit potem. Nevyhovuje mi, ze je uplne bez vune, naopak chvalim konzistenci a pohodlnou aplikaci. Mozna od teto znacky jeste zkusim verzi s vuni.

jason / Jára 17. 3. 2015 00:55

Pro mě zklamání, protože výrobky od Jasonu mám rád. Tenhle deodorant se ale fakt nepovedl. Po aplikaci do podpaží je to takové trošku lepkavé. To by až tak nevadilo ale že za tři hodiny jde podpaží cítit je už horší. Výdrž je opravdu velmi slabá. Výhodou je tuhé provedení a velice jemná vůně skoro až žádná. Nebije se mi to s parfémem. Bohužel musím si najít něco účinnějšího.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?