Saforelle Ultra savé menstruační kalhotky

Saforelle Ultra savé menstruační kalhotky

Značka: Saforelle
Certifikáty: OEKO-TEX
Zboží je trvale vyřazeno.

Menstruační kalhotky jsou dermatologicky testované a poskytnou vám díky absorpční vrstvě spolehlivou ochranu nejen v období menstruace. 

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Menstruační kalhotky Saforelle poskytují v období menstruace pocit bezpečí, pohodlí a spolehlivosti. Jsou dermatologicky testované a zdravotně nezávadné. Byly vyvinuté odborníky na dámskou hygienu s více než 30 letými zkušenostmi. 

Diskrétnost, spolehlivost a pohodlí na prvním místě

Díky speciální výrobní technologii jsou menstruační kalhotky Saforelle totožné s tloušťkou klasických kalhotek - cca 3 mm.

Ultra absorpční vrstvy menstruačních kalhotek zajišťují stejnou savost jako 3 tampony.* 

Vícevrstvá textilní technologie zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a pocitu vlhkosti. 

Absorpční test, studie č. 81894b, 19/7/2018.

1 kalhotky = až 100 pracích cyklů

Životnost menstruačních kalhotek je až 100 pracích cyklů, čímž šetří nejen životní prostředí, ale i vaše finance!

Víte, že...

... se tyto pratelné kalhotky hodí nejenom pro období menstruace? Skvěle vám totiž poslouží i jako pojistka např. ke kalíšku při velmi silné menstruaci nebo jako pojistka před očekávaným cyklem. Také je ale ocení ženy trpící únikem moči. Svou pohodlností a funkčností jsou úžasnou volbou také pro sportovkyně. 

Kalhotky jsou ušité z kvalitních materiálů, které zajišťují vysoký stupeň pohodlí a ochrany. Obsahují navíc také organickou bavlnu certifikovanou Oeko-Tex. 

Speciální vícevrstvá technologie

Klíčem vysoce funkčních kalhotek Saforelle je jejich třívrstvá technologie: horní vrstva se specifickou texturou absorbuje tekutinu, střední vrstva se speciální strukturou tekutinu spolehlivě zadrží a poslední, spodní nepropustná vrstva, zabraňuje jakýmkoliv únikům.

Jak dlouho mě kalhotky ochrání?

Pokud je zkoušíte poprvé, doporučujeme je otestovat v klidu v domácím prostředí. Snadno tak zjistíte sílu vaší menstruace a tím také maximální dobu nošení na jeden zátah. Obecně, pokud máte slabou až normální menstruaci, můžete nosit kalhotky celý den bez rizika úniku. Pokud máte opravdu silnou menstruaci, doporučujeme kalhotky spíše jako pojistku k vašemu kalíšku či tamponu. Lze je také nosit celou noc jako hlavní ochranu, a to i při silné menstruaci (poloha vleže omezuje množství krve, které v noci uniká).

Kolik kusů kalhotek potřebuji na jeden cyklus?

Doporučujeme mít 2 až 3 kusy ultraabsorpčních kalhotek, tak abyste pokryli celý menstruační cyklus vzhledem k jejich praní. Pokud jste však menstruační kalhotky nikdy nezkoušeli, otestujte nejprve jeden pár. ALE! Věříme, že tato nová bezpečná, účinná, pohodlná a nekompromisní hygienická ochrana si vás rychle získá :)

Jak se o kalhotky starat?

  • před prvním použitím kalhotky vyperte
  • během praní nepoužívejte aviváž, protože to může významně snížit účinnost absorpce
  • menstruační kalhotky nežehlete
  • nepoužívejte bělicí přípravky
  • před praním vymyjte ručně pod tekoucí studenou vodou
  • perte na 40 ° C
  • lze sušit v bubnové sušičce

Velikost menstruačních kalhotek 42 je vhodná pro obvod boků cca 108-112 cm. Avšak francouzské konfekční velikosti mohou být menší, proto pokud se s obvodem pohybujete na hranici, zvolte vždy větší variantu.

Upozornění: Upozorňujeme, že se jedná o zboží hygienické povahy, které po vyjmutí z obalu není možné vrátit.

Francouzská značka Saforelle vyrábí menstruační kalhotky, které představují novou generaci hygienických potřeb. Mimo to vyrábí také přípravky pro intimní hygienu.

Výrobce: Laboratoires IPRAD SANTÉ, 17 Quai de Jemmapes , 75010, Paris, Francie

Podrobné složení produktu

Složení:

Bavlna 95 %, Elastan 5 %, absorpční vrstva: Viskóza 27 %, Bavlna 25 %, Polypropylén 20 %, Polyester 18 %, lyocell

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Menstruační kalhotky pro pocit bezpečí, pohodlí a spolehlivosti každý den

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Složení:

Bavlna 95 %, Elastan 5 %, absorpční vrstva: Viskóza 27 %, Bavlna 25 %, Polypropylén 20 %, Polyester 18 %, lyocell

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?