Nourish London Víceúčelový super balzám s antioxidanty 50 ml

Nourish London Víceúčelový super balzám s antioxidanty 50 ml

1122
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 1 ks

Balzám bohatý na omega mastné kyseliny, antioxidanty a mořské řasy má víceúčelové použití - vyčistí pleť, poslouží jako maska i jako intenzivní hloubková péče.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Víceúčelový super balzám s antioxidanty od značky Nourish London je all-in-one čisticí balzám, výživná maska a intenzivní hloubková péče. Balzám proti stárnutí pleti rozpouští nečistoty, zjemňuje pokožku a podporuje její prokrvení. Zároveň také posiluje přirozenou ochranu pokožky před škodlivým poškozením volnými radikály.

Tento balzám je formulován pomocí účinné směsi čistých přírodních rostlinných olejů bohatých na omega mastné kyseliny a výtažků plných ochranných antioxidantů. Obsahuje mořské řasy s klinicky ověřenou účinností proti stárnutí, která tonizuje a zpevňuje pokožku a vyhlazuje jemné linky a vrásky.

ze 78 % organický - certifikováno Cosmos Organic

Ocenění:

  • Winner as Best Multi-Purpose Skincare - The Janey Loves 2019 Platinum Awards

Produkty značky Nourish London jsou 100% veganské, vyrobené z přírodních organických složek, bez alkoholu (ethanolu) a cruelty-fee.

Použití: ČIŠTĚNÍ: Naneste malé množství balzámu na konečky prstů a vmasírujte do vlhké pokožky. Zvláštní pozornost věnujte přetíženým oblastem, jako je nos, brada a čelo. Přebytky otřete navlhčeným bavlněným hadříkem/žínkou. MASKA: Pro intenzivní vyživující ošetření pleti naneste balzám na vyčištěnou pleť a nechte působit 20 minut nebo přes noc. Další použití: Aplikujte na jakákoli suchá místa, jako jsou rty nebo nehtová kůžika, nebo aplikujte na lícní kosti, aby pokožka získala krásný zdravý lesk.

Nourish London je britská společnost zabývající se organickou péčí o pleť, která nabízí vědecky vytvořenou, vysoce účinnou, organickou, veganskou a cruelty free pleťovou péči založenou na přírodních ingrediencích.  

Typ pleti: suchá pleť, všechny typy pleti

Výrobce: Nourish London, Unit 43 15-17 Ingate Place Battersea , SW8 3NS, Londýn, Velká Británie

Z blogu1

Recenze: Víceúčelový balzám Nourish London

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?