Knihy Zánět skrytý zabiják, David Frej 311 stran
Zánět je často podceňovaným problémem, který bývá příčinou různých chronických a civilizačních onemocnění, která se projevují například únavou, vyrážkami, alergiemi a podobně. Číst více...
Chlorella, spirulina, alfalfa. Říká vám to něco? Chcete se nejen o těchto "zelenáčích" dozvědět vše, co vás zajímá? Kniha Zelené potraviny, jejíž autorkou je Maria Dallen, vás zavede do světa zelených potravin, které stále nabývají na popularitě. Na 113 stranách se dozvítevšechny důležité informace,které by vás o potravinách, jako jemladý ječmen, pšenice či sladkovodní i mořskéřasy,mohly zajímat.
Kniha poutavým způsobem pojednává oblahodárných účincíchzelených potravin, které obsahují všechny důležité výživové látky v ideálním poměru. Jsou bohaté na chlorofyl a mají hojivé, protizánětlivé či detoxikační účinky. Stále nevíte, jaká zelená potravina je pro vás ta pravá? Přesně proto je zde kniha od Marii Dallen. Dozvíte se v ní třeba o tom, které konkrétní potravinyvám pomohoupři různých zdravotních potížích, jak takové prospěšné zelené rostlinyzpracovávat,ale třeba i jak jepěstovatv domácích podmínkách.
Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se