Mastic spa Zeštíhlující balíček, Coffee Liposvelte Bottom Up Kit 3 ks

Mastic spa Zeštíhlující balíček, Coffee Liposvelte Bottom Up Kit 3 ks

Značka: Mastic spa
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zeštíhljící balíček pro redukci celulitidy a podkožního tuku. Desetidenní kúra pro redukci tuku především v oblasti zadečku a hýždí a redukci celulitidy. Díky vysokému obsahu kofeinu je pokožka viditelně hladší a pevnější. Obsahuje Liposvelte Slimilk, Liposvelte Gel Express, Liposvelte Stim Power.certifikáty: AIAB ICEAvhodné pro: zeštíhlení a boj proti celulitiděbalení: papírový obal Liposvelte S

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Zeštíhljící balíček pro redukci celulitidy a podkožního tuku. Desetidenní kúra pro redukci tuku především v oblasti zadečku a hýždí a redukci celulitidy. Díky vysokému obsahu kofeinu je pokožka viditelně hladší a pevnější. Obsahuje Liposvelte Slimilk, Liposvelte Gel Express, Liposvelte Stim Power.

certifikáty: AIAB ICEA
vhodné pro: zeštíhlení a boj proti celulitidě
balení: papírový obal

Liposvelte Slimilk
Revoluční tělové mléko s okamžitým efektem pro spalování tuků. Kombinace mastichy a kávy. Kávový výtažek pochází druhu Robusta, který je známý vysokým obsahem kofeinu. Kofein zvyšuje krevní oběh a aktivuje spalování tuků v tukové tkáni. Následně redukuje celulitidu a tuk v místě aplikace.
objem: 200 ml
balení: skleněný obal
použití: Naneste na postižené partie každé ráno 7dní v týdnu. Vmasírujte, dokud se krém nevstřebá.

Liposvelte Gel Express
Ideální pro lokální použití proti celulitidě a podkožnímu tuku. Escin je rostlinný výtažek, který společně s tripeptidy zpevňuje pokožku. Zároveň zvláčňující a antibakteriální účinky mastichového oleje a měsíčku vytvářejí na pokožce hydratační film, který chrání a omlazuje vaši pokožku.
objem: 50 ml
balení: plastový obal
použití: Naneste na postižené partie každé pondělí, středu a pátek večer. Vmasírujte, dokud se krém nevstřebá.

Liposvelte Stim Power
Výtažek z mořských řas spustí spalování nahromaděného podkožního tuku. Idiotrat, je nová látka pro účinný boj s celulitidou a zpevněním pokožky, zároveň pomáhá při spalování podkožního tuku. Mastichový olej zvláčňuje pokožku, zatímco káva bohatá na koffein zrychluje krevní oběh a tím pomáhá při odbourání tuků.
objem: 50 ml
balení: plastový obal
použití: Naneste na postižené partie každé úterý, čtvrtek a sobotu večer. Vmasírujte, dokud se krém nevstřebá.

země původu značky: Řecko
charakteristika značky: Sodis Laboratories jsou výrobcem kosmetiky Mastic Spa, kosmetiky založené na použití mastichy. Sodisova rodina má dlouhou tradici ve využití mastichy pro kosmetiku a ve farmacii. Jejich první lékárna a drogérie byla založena již v roce 1875. Pro vznik značky Mastic Spa měl zásadní význam Ioannis Sodis, průkopník a vizionář, který úspěšně vyvinul první novodobý kosmetický produkt z mastichy, zubní pastu Masticdent. Ta se stala základem dalších řad současné kosmetiky vyráběné v Sodis Laboratories. Masticha je skutečně ojedinělý produkt ve světovém měřítku. Tato pryskyřice stromu řečík lentišek se ve své účinné formě získává na jediném místě na světě, v jižní části ostrova Chios, v oblasti nazývané Mastichochoria. Ještě nikdo spolehlivě nezjistil, proč právě zdejší pryskyřice má takové účinky a proč stejný strom neplodí stejnou surovinu nejen kdekoli jinde na světě, ve Středomoří, ale dokonce ani o pár kilometrů dál mimo specifickou oblast. A tato výjimečnost platí už od starověku, kdy byla masticha ceněna jako přísada jídel, kosmetiky i jako první evropská žvýkačka. Je zmiňována mnohými historiky, obchodoval s ní Kryštof Kolumbus a platila se zlatem. Dnes je na ostrově Chios výrobní závod Sodis Laboratoires.

kontakt na výrobce:
Chios-Kallimasia
Valanas Area 821 00 2
Ag.Minas-Chios
GREECE

webové strány značky:
www.mastic-spa.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Chios-Kallimasia, Valanas Area 2 , 821 00, Ag.Minas-Chios, Řecko

Z blogu1

6 míst, kde můžete zatočit s celulitidou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?