Dado Sens Zpevňující noční krém, Regeneration E 50 ml

Dado Sens Zpevňující noční krém, Regeneration E 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Dado Sens
Certifikáty: FSC, ECO CONTROL
Certifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zpevňující noční krém Regeneration E aktivně podporuje přirozené regenerační procesy pokožky. Díky vysokému obsahu účinných látek pomáhá minimalizovat vrásky, hydratuje a obnovuje mladistvý vzhled pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Zpevňující noční krém Regeneration E Dado Sens podporuje přirozené regenerační procesy pokožky, pomáhá minimalizovat vrásky a obnovit zdravý a mladistvý vzhled pleti. Díky vysokému obsahu účinných látek krém potlačuje známky předčasného stárnutí. Složení s obsahem ectoinu, biotinu a extraktu z lékořice podporuje imunitní systém pleti a dokonale pokožku hydratuje a regeneruje.

Ectoin anti age komplex působí proti známkám předčasného stárnutí a intenzivně hydratuje, zatímco extrakt z lékořice aktivně předchází podráždění pokožky. Ectoin také dokáže efektivně chránit pokožku před negativními vlivy UV záření a má velkou schopnost vázat v buňkách vodu. Díky vysokému obsahu squalanu a jojobovému oleji se krém dobře vstřebává, pleť krásně zjemňuje, regeneruje a zanechává hedvábný pocit. Bambucké máslo a kukuřičný olej pleť krásně zjemňují.

Zpevňující noční krém s obsahem allantoinu, biotinu a zinku pomáhá zralou pokožku regenerovat a díky obsahu argininu a minerální vody ze schwarzwaldu udržuje pleť svěží a hydratovanou. Zatímco panthenol aktivně napomáhá uzdravit a opravovat poškození, komplex antioxidantů působí proti známkám předčasného stárnutí a negativního působení volných radikálů.

Bioflavonoidy z červeného jetele, vitamín A, biotin a zinek aktivně podporují přirozenou obnovu buněk během noci. Krém je vhodný nejen k péči o zralou pleť, ale ocení ho i pokožka poškozená akné, atopická a trpící alergiemi nebo růžovkou.

Použití: Používejte každý večer na vyčištěnou a tonizovanou pleť.

Kosmetická značka Dado Sens se zaměřuje na citlivou pleť se speciálními potřebami.

Produktové řady: Dado Sens Regeneration E

Typ pleti: anti age, citlivá pleť

Výrobce: DADO-Cosmed GmbH, Lindenstraße 15 , 75365, Calw, Německo

Z blogu2

Dado Sens: Přírodní dermokosmetika pro citlivou pokožku

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výživná péče / Mo-nika 30. 4. 2018 19:55

Maminka byla z nočního krému nadšená, je velmi výživný a účinný při citlivost pleti, vrásky mizí. Je to produkt (od 50+) nebo pro opravdu velmi suchou pleť.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?