Lavera Zubní pasta mátová, Basis Sensitiv 75 ml

Lavera Zubní pasta mátová, Basis Sensitiv 75 ml

Lavera Zubní pasta mátová, Basis Sensitiv 75 ml

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Obsah rostlinných extraktů pečuje o zdraví zubů, zatímco mořská sůl šetrně odstraňuje zubní povlak. Fluorid sodný posiluje sklovinu a máta dodává svěží příchuť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Mátová zubní pasta Lavera rozzáří váš úsměv. Obsah rostlinných extraktů pečuje o zdraví zubů, zatímco mořská sůl šetrně odstraňuje zubní povlak. Fluorid sodný posiluje sklovinu a máta dodává svěží příchuť.

Díky obsahu účinných přírodních látek a bylinných extraktů zubní pasta Lavera snižuje riziko vzniku zubního kazu, bělí zuby a zpevňuje sklovinu. Bio máta navíc příjemně osvěží dech a dodává pastě příjemně svěží příchuť. Fluorid sodný je důležitým elementem pro zdravou a pevnou sklovinu.

Svým přírodním složením zubní pasta Basis Sensitive s mátou chrání před vznikem zubního kazu a přirozeně bělí zuby, zpevňuje zubní sklovinu a příjemně osvěžuje dech.

Zdravé zuby a dásně

Přírodní zubní pasta Lavera s lahodnou mátovou příchutí je klasikou mezi zubními pastami, avšak bez obsahu přebytečných syntetických ingrediencí. Zubní pasta Lavera pečuje o každodenní čistotu vašich zubů a ústní dutiny a brání množení škodlivých mikroorganismů způsobujících zubní kaz, onemocnění dásní a další obtíže. 

Přírodní ingredience

Zubní pasta Lavera s mátou vychází z přírodních složek, jež jsou velice efektivní pro čištění celé dutiny ústní a zároveň nedráždí dásně a nezatěžují organismus zbytečnými chemikáliemi. Mořská sůl má skvělé čistící účinky a dokáže odstranit veškerý nahromaděný zubní plak, díky čemuž chrání proti vzniku zubního kazu a má také dezinfekční účinky.

Čisté zuby a svěží dech

Mořská sůl zároveň podporuje lokální prokrvení, dezinfikuje drobné ranky a oděrky dutiny ústní a brání množení bakterií. Fluorid sodný pak pomáhá zvýšit obranyschopnost zubní skloviny a dlouhodobě ji zpevnit. Výtažky z bylin nejen podporují čistící účinky pasty, ale zároveň vám dodávají svěží dech, který vydrží po celý dlouhý den.

Použití: Na zubní kartáček naneste malé množství zubní pasty, zhruba velikosti hrášku, a zuby a dásně čistěte jemnými krouživými pohyby. Používejte dvakrát denně, nejlépe po každém jídle. Po vyčištění zubů vypláchněte ústní dutinu vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Fluor v zubních pastách: Nebezpečí??

Jak vybrat přírodní zubní pastu

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 1. část

Přírodní zubní pasty a ústní péče: 2. část

Zuby jsou odrazem našeho způsobu života

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělá pasta / Sandra 4. 1. 2017 09:28

Skvěle srovnatelný výrobek s konvenčními pastami pro ty, kteří chtějí při čištění stejný komfort. Máta je skvělá. Kupuji pravidělně.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?