Lavera Tónovací hydratační krém 3v1, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Tónovací hydratační krém 3v1, Trend Sensitiv 30 ml

Lavera Tónovací hydratační krém 3v1, Trend Sensitiv 30 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný tónovací krém dodá vaší pleti lehké sjednocení a přirozený vzhled, a díky přírodním pečujícím ingrediencím zachovává dokonalý pocit komfortu a hloubkové hydratace po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Krém tónovací hydratační 3v1 dodá vaší pleti lehké sjednocení pro přirozeně půvabný vzhled. Spojuje benefity hydratačního krému a krycího make-upu s hedvábně jemnou krémovou konzistencí, která nezatěžuje pokožku. Velice snadno se roztírá, rovnoměrně nanáší a okamžitě splyne s přirozeným odstínem pleti.

Díky kvalitním přírodním ingrediencím nejen dodává vaší tváři pěstěný vzhled, ale zároveň jí poskytuje i pečující benefity. Kakaové a bambucké máslo s vysoce vyživujícími vlastnostmi napomáhají chránit pokožku proti nepříznivým vnějším vlivům a obnovují přirozenou lipidovou kožní bariéru. Vzácný a ceněný arganový olej pak zvláčňuje pleť a obohacuje ji vysokým množstvím nenasycených mastných kyselin.

Složení s rostlinnými výtažky z růže, slézu a světlice barvířské dodává pleti dlouhotrvající hydrataci a zaručí pocit komfortu po celý den. Praktické balení s pumpičkou usnadňuje dávkování a aplikace je tak maximálně hygienická. Díky tomuto jemně zbarvenému tónovacímu krému bude vaše pleť sjednocená, vyhlazená a zářící.

Sjednocení a péče

Hydratační tónovací krém Lavera vám přináší to nejlepší v přípravku 3v1. Tento hydratační krém s kapkou make-upu sjednotí vzhled vaší pokožky, ale zároveň o ni intenzivně pečuje. Je ideální pro ty, kdo preferují přirozenější výsledek a chtějí dosáhnout jemného krytí, které jen sjednotí drobné nedokonalosti a barevné nerovnosti.

Zářivý vzhled

Tento hydratační krém totiž spojuje krycí funkci podkladového krému s hydratací pečujících pleťových přípravků. Jeho krycí schopnost je spíše jemnější a vhodná na běžné denní použití. Hydratační tónovací krém dodá pokožce kapku zdravé barvy a rozzáří ji pomocí minerálních pigmentů. Tento krém je také vhodný pro ty ženy, které nejsou zvyklé se líčit či s make-upem teprve začínají.

Hydratovaná pokožka

Hydratační tónovací krém Lavera má univerzální odstín, který se ihned přizpůsobí jakémukoliv barevnému tónu pleti. Bio bambucké máslo dodává krému příjemnou krémovou konzistenci a má intenzivní vyživující schopnosti. Udržuje pokožku komfortně hydratovanou a vláčnou po celý den a účinně zabraňuje jejímu vysušování. 

Svěží pleť

Hydratační krém pak také obsahuje vzácný arganový olej, který má silné regenerační schopnosti, podporuje revitalizaci pokožky a brání vzniku prvních vrásek. Díky arganovému oleji bude pokožka sametově hebká a jemně vypnutá. Výtažek z růže pak podporuje hojení drobných nedokonalostí a zároveň pleť zklidňuje. Výsledkem po použití tohoto tónovacího krému bude svěží a zářivá pokožka.

 

Použití: Používejte každé ráno na vyčištěnou pleť. Malé množství rozetřete mezi konečky prstů a jemně zapracujte do pokožky.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Odstín: neutrální

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Namalujte se s přírodou

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zklamání / Klára 13. 5. 2017 16:03

Od Lavery používám hodně produktů a nemůžu si tuhle značku vynachválit. Tónovací krém je bohužel první veliké zklamání. V podstatě nelze nanést rovnoměrně, i za použití štětce či houbičky dělá fleky. Navíc bude pro většinu žen asi příliš tmavý. Konzistence i vůně dobrá, ale pigmentace a schopnost splynout s kůži nevyšla.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?