Hanoju Acai pyré 500 ml

Hanoju Acai pyré 500 ml

Značka: Hanoju
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Acai pyré je bohatým zdrojem vitaminů, antioxidantů, minerálních látek a vlákniny. Má příjemnou ovocnou chuť a zažene hlad i chuť na sladké.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Acai pyré Hanoju je zdrojem řady vitaminů, antioxidantů, minerálů, vlákniny a dalších důležitých látek. Rychle navodí pocit sytosti a zažene neodbytné chutě na sladké. Acai ovoce je svým vzhledem i chutí podobné borůvkám. Můžeme v něm však hledat také maliny a jemné tóny čokolády.

Pyré z bobulí acai si díky šetrnému zpracování zachovává nejvyšší možný podíl účinných látek, a je tak bohatým zdrojem živin vhodným i pro vegany. Bobule acai obsahují vysoký podíl vitaminu A, C, E a také vitaminy řady B, omega mastné kyseliny a řadu minerálů nebo aminokyselin. V acai najdeme také nezanedbatelné množství vlákniny. Zaplní žaludek a v kombinaci s dostatečně silnou vůlí pomůže v boji proti přejídání.

Dávkování: Před použitím protřepejte. 30-50 mililitrů pyré užívejte dvakrát denně. Rozmíchejte v malém množství tekutiny. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.

Upozornění: Doplněk stravy není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu2

Co dát veganům pod stromeček?

Proč jsou superpotraviny super

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?