Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Almond 30 ml

Annemarie Börlind Anti-age tekutý make-up Almond 30 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý make-up Almond krásně sjednotí odstín pleti, zakryje menší nedokonalosti a díky oleji z kamélie či kyselině hyaluronové předchází předčasnému stárnutí pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Anti-age tekutý make-up Annemarie Börlind v odstínu Almond se hodí pro středně tmavou pleť se žlutým podtónem a bez obav jej lze použít i na suchou, citlivou či problematickou pleť. Krásně sjednotí její odstín a poskytuje optimální krytí nedostatků. Zároveň pokožku hydratuje a díky extraktu z plamatky či kyselině hyaluronové působí proti jejímu předčasnému stárnutí.

Make-up s hladkou tekutou konzistencí sjednotí odstín pleti a zakryje menší nedokonalosti, jako jsou drobné žilky či kruhy pod očima. Díky obsahu termální vody během dne intenzivně hydratuje pleť. Mořské řasy a výtažek z Aloe vera na sebe váží vlhkost a udržují ji v pokožce během celého dne, čímž ji chrání před vysušením.

Olej z kamélie je bohatý na vitaminy, minerální látky a squalen, vyživuje zralou pleť, vyhlazuje ji a zklidňuje. Kyselina hyaluronová vyplňuje jemné linie v pleti a stimuluje obnovu kožních buněk. Extrakt z plamatky pomáhá pleť celkově posilovat a zpevňovat, a chránit ji tak před povadlostí. Díky tomu je pleť chráněná před předčasnou tvorbou vrásek a zůstává během dne přirozeně rozzářená.

Použití: Malé množství naneste prsty, houbičkou či štětcem na obličej ošetřený denním krémem a jemně zapracujte, abyste vytvořili rovnoměrné líčení.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

Jak stárne Berlíňanka

Primer - zdokonalte svůj make-up

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?