Energy Biotermal koupelová sůl 350 g

Energy Biotermal koupelová sůl 350 g

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Koupelová sůl má regenerační a posilující účinky na pohybový aparát i dýchací cesty. Pomáhá rychleji regenerovat zlomeniny, působí příznivě při revmatismu a také léčí pokožku postiženou akné či ekzémem.

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Koupelová sůl Energy Biotermal má skvělé regenerační a posilující účinky na celý pohybový aparát a současně i na dýchací cesty. Sůl pochází z vřídla Podhájska, které má při dlouhodobé léčbě stálejší regenerační účinky než voda z Mrtvého moře. Sůl pomáhá snadněji a rychleji regenerovat zlomeniny, pomáhá při revmatismu, ale také léčí pokožku postiženou akné, ekzémem či lupénkou.

Koupelová sůl je natolik účinná díky vysokému obsahu vápníku a fosforečnanů, které pomáhají doléčit zlomeniny, ale také eliminují bolestivost kloubů i svalů. Koupel je skvělým pomocníkem při revmatismu, cévních a kloubních problémech i při potížích s páteří. Účinné látky pomáhají s osteoporózou, artrózou a artritidou.

Obsažené minerální prvky aktivně regenerují a revitalizují pokožku, zklidňují ji a odstraňují přebytečný kožní maz. Koupel je skvělým pomocníkem při onemocněních pokožky, jako je lupénka, ekzém či akné. Pokožku harmonizuje a chrání před návratem onemocnění.

Použití: 1-2 lžíce soli rozpusťte v teplé vodě ve vaně. Koupel si dopřejte alespoň 10 20 minut 1-3× týdně. Při potížích s dutinami a pro uvolnění horních cest dýchacích přidejte 10 gramů soli do litru vařící vody a 15 minut inhalujte.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Klouby a svaly

Užití: vnější

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu5

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Moře doma

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Začněte s detoxikací organismu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?