Balade en Provence Dřevěná mýdlenka 1 ks

Balade en Provence Dřevěná mýdlenka 1 ks

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mýdlenka z francouzského javoru slouží k uchovávání tuhé kosmetiky. Ta pak po použití snadno uschne a prodlouží se tak její životnost. 

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dřevěná mýdlenka z francouzského javoru slouží k uchovávání tuhé kosmetiky. Ta pak po použití snadno uschne a prodlouží se tak její životnost. Mýdlenka je ručně vyrobená - vyřezaná z jednoho kusu dřeva, a představuje ekologický a především stylový doplněk, který se bude vyjímat v každé koupelně.

- Rozměry: 88x55x20 mm

 - Materiál: 100% javorové dřevo

 

Rodinná firma Balade en Provence se sídlem v malém městečku Opio se soustřeďuje na výrobu tuhé kosmetiky, ke které patří i unikátní krémy bez obsahu vody. Tato značka staví na skutečnosti, že voda slouží ve většině případů jako pouhá výplň. Bez ní jsou výrobky udržitelnější, efektivnější a šetří naši planetu i pokožku. Zapomeňte na plast – produkty Balade en Provence jsou balené v papírové, plně kompostovatelné krabičce z recyklovaného papíru bez jakékoli fólie či UV laku. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Balade en Provence , Opio, Francie

Z blogu1

Balade en Provence - o kapku lepší péče

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?